Willekeurig: een coupon voor een videogame uit de jaren 90 met Mario 64 alternatieve kunst en Sonic 3D Blast Box Art

Willekeurig: een coupon voor een videogame uit de jaren 90 met Mario 64 alternatieve kunst en Sonic 3D Blast Box Art
Foto: Nintendo / Sega / Nintendo Live

Eerder deze week hebben we met plezier een kijkje genomen bij Originele ‘Black Box’-ontwerpen Voor sommige klassieke NES-titels kunnen we nu hetzelfde doen met de Nintendo 64 en Sega Mega Drive.

De ontwerpen in kwestie zijn te vinden op een oude coupon voor videogames voor Sears, die geld biedt van een select aantal titels. Deel hem op de foto Tweet insluitenwe kunnen van beide foto’s zien Super Mario 64 en Sonic Blast (Mega Drive-versie later hernoemd) Sonic Blast 3D) met een heel andere albumhoes dan we wisten.

Er gebeuren veel veranderingen met Mario in deze alternatieve verpakking. In plaats van met hem de wereld rond te vliegen zeer kleine vleugelsDeze Mario is een actieman die uit het gat sprong om aan de achtervolgende kar te ontsnappen. Het is duidelijk dat Nintendo het beeld leuk vond en uiteindelijk vasthield aan iets dat lijkt op gamepatroonkunst, hoewel we van de hardcore verschroeide aarde-vibe van dit andere ontwerp houden. Je kunt een kijkje nemen in de voltooide cartridge-art hieronder (met de handtekening van de heer Charles Martinet – sorry, flex meer) om te vergelijken met de vervangende dop.

Super Mario 64. Patroon
Foto: Nintendo Life / Zion Grassl

Aan de andere kant heeft de game met de titel ‘Sonic Blast’ (een titel die later in de Game Gear-versie zou worden gebruikt) een definitief ontwerp waarvan we aannamen dat niets eng zou kunnen worden, en verandert het naar een geheel nieuw niveau van gekheid. In een vergelijkbare setting als de laatste Sonic 3D Blast-zaak, is de alternatieve Sonic veel ronder, voller en met ogen die in onze ziel lijken te staren. Ja, we zijn blij dat ze dat veranderd hebben.

READ  Priyanka Gandhi Vadra ontkent dat ze meer tijd zoekt om de bungalow in Delhi te verlaten, zegt nepnieuws

Hoewel deze covers een goede knaller uit het verleden zijn, durven we niet te wedden dat de kortingsbon vandaag nog steeds werkt. Dat gezegd hebbende, doe het Jij bent Zie houdbaarheidsdatum…?

Wat vind je van deze andere vierkante kunst? Laat ons hieronder je gameherinneringen weten!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *