GTA 6 is dit jaar onwaarschijnlijk, aangezien Take-Two Plans 21 een game is die tussen nu en maart wordt uitgebracht

Bijwerken: Onmiddellijk nadat dit artikel was gepubliceerd, nam Take-Two contact op om IGN te informeren dat het de aangekondigde NFL-partnerschapsgame uitstelt tot na maart 2022, wat betekent dat het “twee immersive core releases” heeft van nieuwe nog aan te kondigen franchises, een daarvan wordt ontwikkeld door Gearbox.

Het originele verhaal:

Take-Two Interactive heeft vandaag zijn financiële resultaten voor het volledige jaar bekendgemaakt dat het van plan is om tussen nu en het einde van het fiscale jaar in maart 2022 in totaal 21 games uit te brengen. Helaas lijkt geen van deze games Grand Theft Auto 6 te zijn.

Hoewel we de namen van al deze spellen nog niet kennen, kunnen huidige aankondigingen, trends en de speciale analyse van Take-Two ons helpen te analyseren wat we precies kunnen verwachten.

Volgens Take-Two’s eigen analyse zijn vier van deze games “immersieve basisedities”, met twee nieuwe franchises en twee bestaande. Mogelijk is een van de games uit een nieuwe franchise de nieuwe NFL-game die voortkwam uit Take-Two’s samenwerking met de competitie vorig jaar voor een “niet-gesimuleerde voetbalgame-ervaring”. Take-Two zegt dat een van hen is gemaakt door Gearbox, zonder verdere details te geven.

Wat betreft de twee huidige franchises, een daarvan is zeker WWE 2K22, die vorige maand werd aangekondigd op Wrestlemania. De tweede is waarschijnlijk een nieuwe NBA 2K-game, aangezien de serie een consistente stijl van jaarlijkse releases heeft die jaren teruggaan.

Helaas laat dat niet echt ruimte over voor GTA 6 in het komende kalenderjaar, ondanks aanhoudende geruchten en opwinding dat de game in ontwikkeling is. Onder de resterende 21 releases tussen nu en maart is er een indiegame die al is aangekondigd: World Prime Minister, uit de speciale sectie. Tien daarvan zijn gratis mobiele games, zes zijn nieuwe franchises en vier zijn huidige. De overige zes zijn heruitgaven van huidige games, dus het zijn waarschijnlijk platformpoorten of iets dergelijks.

READ  Bekijk Heavenly Sword met 4K en 60 fps in de RPCS3-emulator

Dat verklaart echter niet volledig GTA 6. Take-Two voorspelt ook het fiscale jaar 2023 en 2024 (april 2022 tot en met maart 2024) en zegt dat het van plan is om meer dan 40 games uit te brengen, waaronder 19 ‘immersive base-edities’, waarvan er zeven simsporten zijn en vier gratis -Speel. Take-Two is ook van plan om mogelijk vijf indiegames uit te brengen via de Private Division, tien gratis te spelen mobiele games en vier “mid-core” -games, waarvan er drie “sportgeoriënteerd” zullen zijn en drie heruitgaven. . Van bestaande spellen.

Er zijn hier minder details, maar het lijkt waarschijnlijker dat GTA 6 zou kunnen passen in het 19 ‘immersive base editions’-segment als het al in ontwikkeling is, zoals geruchten gaan, hoewel de details nog te zeldzaam zijn om definitief te worden vermeld. Zekerheid.

Als disclaimer gaf Take-Two in zijn release aan dat dit slechts een momentopname was van de “huidige ontwikkelingslijn” en dat games mogelijk vertraging oplopen en dat er nieuwe games konden worden toegevoegd. In een gesprek met IGN zei Zelnick dat hij veel vertrouwen had in de releaselijst, maar erkende dat het zo zijn nadelen heeft om zo specifiek te zijn.

“Er is ons gevraagd om meer transparantie te bieden en dit is wat we proberen te doen”, zei hij. “… maar natuurlijk, hoe nauwkeuriger u verstrekt, hoe groter het risico dat we er in de toekomst een verandering in zullen moeten aanbrengen.”

In totaal zou Take-Two hierdoor in drie jaar tijd op 62 spellen komen te staan, na de belofte in 2020 om 93 spellen uit te brengen in vijf jaar, wat het in februari herhaalde. Hoewel het niet duidelijk is hoe Take-Two counts wordt vrijgegeven voor de doeleinden van deze mijlpalen (is Borderlands 3 in de volgende generatie van een of twee nieuwe releases?), De uitgever lijkt nog steeds goed op weg om die projectie tegen 2025 te bereiken.

READ  De Nintendo Switch met een betere batterijduur omvat Mario Kart 8 Deluxe voor Black Friday

De agressieve releaseplannen van vandaag kwamen samen met opmerkingen van Take-Two CEO Strauss Zelnick over de toekomst van het bedrijf na een recordjaar, waarin de hoogste nettoboekingen over het hele jaar in de geschiedenis van het bedrijf werden geboekt met $ 3,6 miljard (een stijging van 20% op jaarbasis. ) En $ 3,3 miljard aan inkomsten.

In een persbericht gaf Zelnick aan dat hij de epidemie ziet als het begin van een “transformatieve verschuiving in entertainmentconsumptie” die veel mensen naar games heeft getrokken waaraan ze nog niet eerder hebben deelgenomen. Hij voegde er echter aan toe dat hij “matiging” in deze trends in de toekomst verwachtte, en vertelde IGN dat de plannen van het bedrijf om elk jaar nieuwe records te vestigen verband hielden met een grotere interesse in games naast de eerder genoemde pakketrelease-lijsten. .

In dezelfde release deelde Take-Two dat GTA 5, die net de releasedatum in november kreeg voor de PS5- en Xbox Series X / S-upgrades, nu 145 miljoen verkochte exemplaren heeft overschreden. GTA Online zag een recordaantal actieve spelers in het laatste kwartaal (januari tot maart). Bovendien heeft NBA 2K21 nu meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht en spelen gemiddeld 2,3 miljoen gebruikers elke dag NBA 2K-games.

Rebecca Valentine is een nieuwscorrespondent voor IGN. Je kunt het vinden op Twitter Sluit een tweet in.

More from Madison Garrett

MADELEINE – Duurzaamheid staat centraal in de nieuwe collectie voor 2021 – EZPress®

Punisch, 17 februari 2021 / EZPress / Duurzaamheid is een belangrijk thema...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *