Fans hebben hun eigen Metroid 64 gemaakt en het ziet er geweldig uit

Foto: Nintendo

De metroid De populaire serie stond in de jaren ’90 bovenaan de Nintendo 64. “Het verloren spel” Metroid 64 Het was niet in ontwikkeling, met Super Metroid Regisseur Yoshio Sakamoto zei dat hij “zich niet kon voorstellen” hoe Samus zich in een 3D-omgeving zou bewegen met de N64-controller. We konden Samus pas in het begin zien en spelen Super Smash Bros. Op de console voelt dit gewoon verkeerd!

Ondanks Mogelijkheid voor een externe studioJe kunt geen idee bedenken voor een 64-bits controller. Helaas moesten we wachten tot 2002, toen we twee Metroid-games zouden hebben binnen een dag na elkaar – Metroid Prime En Metroid-fusie.

Fans hebben lang gespeculeerd wat een Nintendo 64-iteratie van de Metroid zou kunnen zijn, maar een paar fans gingen nog een stap verder en creëerden eigenlijk wat ze vroeger graag met Samus wilden zien.

Twitter-gebruiker Lotto Akino Hij deelde screenshots van zijn visie voor Metroid 64, gemaakt met Unity 3D. Als je het perspectief van de derde persoon gebruikt, kun je Samus rond een paarse grot zien rennen, kleine blokken schietend met haar armkanon.

In plaats van het Prime-nummer te gaan en het FPS-genre te nemen, lijkt deze versie van Metroid 64 meer op een 3D-actieplatformgame, waarbij Samus op een reeks kleinere platforms springt. Als je bovenaan de grot bent, rolt hij ook in een morph-bal! Dat is waarschijnlijk wat de meeste mensen dachten dat Metroid in 3D eruit zou zien voordat Prime zelfs maar bestond, en eerlijk gezegd ziet het er geweldig uit.

READ  De gezondheid van de zanger SP Balasubrahmanyam verslechtert, de toestand is kritiek

Luto zegt dat er iets mis is met het kanon, de stralen schieten niet in de goede richting als Samus op de muur staat en er zijn nog geen zichtbare vijanden, maar deze vroege ideeën zien er veelbelovend uit.

Luto is hier duidelijk al een tijdje mee bezig en de ontwikkelaar deelt updates via hun sociale media. Sommige vroege beelden van afgelopen december laten Samos’ bewegingen van dichtbij zien.

Luto werkt samen met een vriend om deze visie tot leven te brengen en is van plan deze openbaar te maken. Dat is misschien nog ver weg, maar als dit slechts een fragment is van wat komen gaat, kunnen we niet wachten om meer te zien.

Laat ons hieronder weten wat je van dit Metroid 64-fanmodel vindt!

More from Madison Garrett
Gek favoriete land! Bitcoin als cadeau voor degenen die deze app downloaden
Bitcoin regent. Dit gebeurt in een land dat onlangs een wet heeft...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *