Xbox-prestaties worden voor sommige spelers niet ontgrendeld

We zien een reeks rapporten, zowel op de TA-forums als online, dat Xbox-prestaties voor sommige spelers niet zijn ontgrendeld.

Als je je afvraagt ​​waarom prestaties niet op je Xbox verschijnen, ben je niet de enige. Er lijkt een Xbox-netwerkstoring te zijn voor sommige spelers, vooral als het gaat om het ontgrendelen van prestaties.

Voor zover we kunnen zien, begon de storing op 28 april. We weten momenteel niet zeker hoeveel mensen door het probleem worden getroffen, maar hier op kantoor hebben we gisteravond of vanmorgen geen prestaties kunnen ontgrendelen (geef me Halo: The Master Chief Collection-prestaties, alstublieft).

Ik begon langzaam de ongeopende prestatierapporten in te vullen TA .ForumsWe zien ook soortgelijke rapporten over redditTwitter en in verschillende controverses.

Xbox-ondersteuning heeft het probleem nog niet officieel erkend en de Xbox-statuspagina zegt dat prestaties en gamerscore “aan” zijn. Als je problemen hebt met het ontgrendelen van prestaties, kun je dit melden via Xbox Support op Xbox-statuspagina. Hopelijk lost Microsoft het snel op.

Kun je momenteel geen prestaties ontgrendelen? Vertel ons in de reacties waar je bent in de wereld en op welk platform je speelt.

READ  Road 96 krijgt een releasedatum voor Xbox en PlayStation
Written By
More from Vanessa Hale
De Medium Xbox Series S-recensie: bereid de weg voor de volgende generatie horror
titel: Gemiddelde Ontwikkelaar: Bloober Team Uitgever: Bloober Team Genre: horror, avontuur Beschikbaar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *