Fans hebben hun eigen versie van Overwatch 2 gemaakt

Pharah's nieuwe look in Overwatch 2. Helaas moet je wachten tot de game nieuwe skins heeft.

Vara’s nieuwe kijk op Observatie 2. Helaas moet je wachten tot de game nieuwe skins heeft verworven.
afbeelding: Sneeuwstorm / Kotaku

Na vorige week Observatie 2 Live uitzending van de ontwikkelaar, Een fan heeft op Noteer en observeerDe werkplaats instellen.

In de Workshop-modus kunnen spelers aangepaste games maken waarmee ze alles kunnen doen, van het trainen van hun schietvaardigheid tot het spelen van games. Noteer en observeerGecertificeerde kopie van Flapbird of Met juwelen getooid. Reddit-gebruiker Ajfis3, die geen onbekende is Maak er coole dingen in Noteer en observeer-Gebruik de workshop om spelers de kans te geven om het te proberen Wat of wat Observatie 2 Je zou kunnen voelen Ruim voor het moment waarop de game daadwerkelijk werd uitgebracht. De gamemodus reconstrueert de wijzigingen die donderdag zijn aangekondigd Observatie 2 Live-uitzendingen, inclusief het verminderen van het aantal spelers in elk team van zes naar vijf, het toevoegen van heldenspecifieke veranderingen, zoals Zarya een tweede lading geven op haar bellenscherm en het implementeren van passieve rolvaardigheden zoals het verminderen van de tank knock-out en het ondersteunen van passieve genezing

De gamemodus schakelt ook een aantal helden uit die niet verschenen tijdens de live-uitzending, zoals Sigma en Orisa, vanwege speculatie dat Blizzard deze helden herwerkt voor verschillende uitvoeringen in Observatie 2.

De feedback over de situatie op Reddit was positief, met spelers die zeiden dat het downgraden van zes naar vijf ervoor zorgde dat het spel minder druk aanvoelde en minder strijdlustig aanvoelde. Als ik zelf met de situatie speel, zorgt het verminderen van het aantal tanks ervoor dat de games echt leeg aanvoelen. Als genezer voelde ik me meer blootgesteld zonder dat tweede dikke lichaam om me te beschermen, tot het punt waarop ik mijn aanvallende vaardigheden moest opvoeren om mezelf te verdedigen. Ik hield ook van Winstons nieuwe secundaire vuurkracht, die ervoor zorgt dat zijn Tesla-kanon een stroomstoot afvuurt om vijanden op afstand te raken.

Observatie 2 Het is nog steeds ergens aan de horizon, maar ik hoop dat we meer van dit soort spellen zullen zien naarmate er meer details over de game worden vrijgegeven.

READ  De Amerikaanse immigratiekosten zijn met 81% gestegen, asielzoekers moeten nu betalen
More from Madison Garrett

Nintendo-fans zijn geobsedeerd door dit neppe Mario-personage dat er echt uitziet

Met de opkomst van datamijners en hackers, hebben fans dat ook Voortdurend...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *