Fans van Pokémon Sword en Shield smeken Game Freak om langere gevechten

Vroeger kreeg je, terwijl je tegen andere spelers in Pokémon-spellen vecht, 60 minuten om het duel af te maken. Maar in Pokémon-zwaard en Schild, krijgt een standaard zes-tegen-zes-gevecht een magere timer van 20 minuten voor de hele procedure – en volgens hardcore toegewijden is dat lang niet genoeg tijd.

Dit is waarschijnlijk waarom concurrerende Pokémon speler en maker van inhoud pokeaimMD ‘s recente campagne #BringBackTimer heeft vooruitgang geboekt binnen de gemeenschap na een recente YouTube-upload waarin hij de ernst van het probleem uitlegt. Zoals het er nu uitziet, is 20 minuten vaak niet genoeg om zelfs maar een gevecht te beëindigen. Het is dus mogelijk om een ​​gevecht te verliezen zonder dat al je monsters zijn weggevaagd. Als alternatief is het mogelijk om een ​​gevecht te winnen zonder alle Pokémon van je tegenstander uit te schakelen. Deze beperking, stelt pokeaimMD, maakt het vechten in Pokémon Sword and Shield voel minder voldoening.

“Het belangrijkste aan de timer is hoe je je voelt nadat je een game hebt gespeeld, toch?” zegt hij tijdens de video. “Als ik met mijn vriend vecht en de wedstrijd eindigt op 6-5, en er staat dat ik heb gewonnen, geeft dat geen voldoening, toch? Het is niet compleet, het spel is niet compleet, het is nog niet voorbij. Toch dicteert de timer dat het spel voorbij is en dat ik heb gewonnen, maar zo voel ik me niet, toch? En daarom hebben we deze wijziging van de timer echt nodig. Het is echt een simpele verandering. “

READ  Surface Pro 8 Prototype-oppervlakken opnieuw, met enorme randen, vergelijkbaar ontwerp, maar geüpgraded geheugen en GPU

Volgens hem zou het beter zijn als gevechten een volle 60 minuten zouden toestaan, animaties niet inbegrepen, in plaats van het verkorte tijdsbestek dat momenteel is toegewezen. Zonder dat, vreest hij, zou de competitieve singlescene van de game die via wifi speelt misschien geen lange levensduur hebben, omdat de gefrustreerde gemeenschap ervan weggaat. Polygon heeft hierover contact opgenomen met zowel The Pokémon Company als Game Freak.

De video is vooral opmerkelijk omdat hij een verscheidenheid aan Pokémon-makers bevat die de houding van pokeaimMD ondersteunen, zoals glanzende jager aDrive en CybertonProductions. Deze persoonlijkheden deelden allemaal hoe Pokémon Sword and Shield‘s timer heeft hun plezier beperkt. Als je je bijvoorbeeld gehaast voelt, kun je misschien niet de beste beschikbare tactieken toepassen.

“Waarom zouden we ons niet de mogelijkheid geven om de regels naar wens aan te passen?” De maker van Pokémon-content Shofu zegt tijdens de beelden. ‘Omdat we op die manier op zoveel verschillende manieren van het spel kunnen genieten. Ik zou de regels moeten kunnen bepalen voor alles wat ik maar wil, en zolang mijn tegenstander het met hen eens is, zouden we al het plezier van de wereld moeten kunnen hebben. ”

Shofu gaat verder met te zeggen dat nieuwe mechanica, zoals Dynamaxen, hebben allemaal uitgebreide animaties die de timer wegvagen.

Wat erger is, is dat de huidige beperkingen spelers ertoe aanzetten om off-platform oplossingen te gebruiken, zoals de competitieve simulator Pokémon Showdown. Maar met een simpele verandering kan Game Freak meer mensen terugbrengen in de kudde – en ze daar houden.

READ  Voltooi de chaos bij de winkel in Tokio tijdens de PS5-verkoop

Het is dan ook geen verrassing dat sociale media grotendeels in overeenstemming zijn met de zorgen van pokeaimMD.

READ  Facebook Building Quest 3 & 4, Zuckerberg praat over toekomstige Oculus-hoofdtelefoons

Written By
More from Lesley Curry

29 Amazon Prime Day Fashion Deals die je eigenlijk wilt kopen

Amazon Dag twee van Amazon Prime Day, het jaarlijkse tweedaagse verkoopevenement, is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *