Download de Master Chief Collection op pc voor 35% korting op deze Black Friday

Als je op zoek bent naar een geweldig schietspel om op pc te spelen en Halo nog niet eerder hebt uitgeprobeerd, is er nooit een beter moment geweest om dat te doen dan nu. Dit komt omdat dit Zwarte vrijdagHalo: The Master Chief Collection (MCC) is te koop voor maar liefst 35% korting op Steam, wat resulteert in een volledige $ 14 die wordt afgetrokken van de standaardprijs van $ 40.

Beëindig het gevechtHalo: The Master Chief Collection

Ervaar de volledige geschiedenis van Halo

De Master Chief Collection is een verzameling van elke Halo-shooter uit het pre-Xbox One-tijdperk en biedt ongelooflijke waarde voor een ongelooflijke prijs.

Wat de MCC zo geweldig maakt, is dat het in wezen zes games in één is (acht, als je de remasters van Halo: Combat Evolved en Halo 2 meetelt). Het wordt geleverd met Halo: Reach, Halo: Combat Evolved, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST en Halo 4. Al deze games zijn misschien aan de oudere kant. , maar ze houden nog steeds uitstekend stand en zien er beter uit dan ooit tevoren op pc-hardware. Je krijgt ook volledige toegang tot Campaign, Matchmaking, Firefight, Forge en meer, net als de originele versies van de games.

Bespaar veel op deze VPN-services voorafgaand aan Black Friday

Maar dat is niet alles. De MCC wordt ook geleverd met enkele extra bonussen, zoals gratis seizoenen gevuld met nieuwe skins en kleuropties om te verdienen voor elke game in de collectie, evenals welkome toevoegingen zoals (optionele) crossplay, op input gebaseerde matchmaking, selectie van regioservers en volledige modding ondersteuning. Over het algemeen is de MCC een fenomenale game – en dankzij Black Friday is het oppakken ervan nog meer een koopje dan normaal.

READ  GeForce Now bèta streamt je pc-games naar iOS-apparaten, belooft Fortnite 'binnenkort'

Written By
More from Max Mcgee

Een pc-versie van GI Joe: Operation Blackout is in ontwikkeling, zegt GameMill Entertainment

Third-person shooter GI Joe: Operation Blackout is deze maand uitgebracht op Switch,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *