Fans zullen worden toegestaan ​​bij RJS voor de volgende Bucs-game

TAMPA, Fla. – Als de Buccaneers het op 4 oktober opnemen tegen de Los Angeles Chargers, mogen fans het Raymond James Stadium binnen.

De Buccaneers maakten zaterdag plannen bekend om de seizoenspasleden van het team te verwelkomen voor wedstrijden in het Raymond James Stadium, te beginnen met de zachte opening van zondag tegen de Chargers.

Aanvankelijk was het team van plan om het stadion op 18 oktober te heropenen voor fans.


Wat je moet weten

  • Bucs om vanaf 4 oktober fans terug te laten in het Raymond James Stadium
  • Het team geeft hun leden van de seizoenspas met de langste duur de mogelijkheid om kaartjes te kopen
  • Tampa Bay Buccaneers

Leden van de Buccaneers seizoenspas met doorlopend lidmaatschap sinds 1998 of eerder krijgen de eerste mogelijkheid om vanaf 1 oktober een beperkt aantal tickets te kopen als erkenning voor hun loyaliteit aan het team.

Beginnend met de wedstrijd van het team tegen de Green Bay Packers op 18 oktober, zullen de zitplaatsen in het Raymond James Stadium ongeveer 25 procent van de capaciteit uitmaken. Op dit moment krijgen alle Season Pass-leden die hun seizoenspasbetalingen voor 2020 als tegoed voor 2021 hebben behouden, de mogelijkheid om gelimiteerde tickets te kopen voor maximaal twee wedstrijden uit de rest van het thuisschema van 2020 als onderdeel van de Priority Presale. Er kunnen in de toekomst extra games worden aangeboden op basis van beschikbaarheid en duur. Tickets via de Priority Presale voor de rest van het seizoen gaan in de verkoop vanaf maandag 5 oktober.

READ  Roblox, een enorm tween-gamingplatform, wordt openbaar

Luxury Suite-leden hebben dit seizoen volledige toegang tot hun suites voor alle resterende games, inclusief de game op 4 oktober. Hall of Fame-leden en Legends Club-leden krijgen ook de mogelijkheid om alle resterende games bij te wonen, met zitplaatsen en prijzen voor worden bepaald op basis van beschikbaarheid vanwege fysieke afstandsmaatregelen.

De beslissing van het team om zich open te stellen voor fans in een beperkte capaciteit werd mogelijk gemaakt na het uitvoerend bevel ondertekend door gouverneur Ron DeSantis, dat Florida naar de laatste fase van het heropeningsplan van de staat bracht, in combinatie met de uitgebreide maatregelen die werden geïmplementeerd in het Raymond James Stadium.

“De veiligheid van alle betrokkenen is tijdens dit proces onze eerste prioriteit geweest”, aldus Brian Ford, Chief Operating Officer van Buccaneers. “Er is simpelweg geen manier om de energie en opwinding die onze fans onze spelers op het veld geven, na te bootsen. We blijven dankbaar voor de kans om dit geweldige seizoen samen met onze meest gepassioneerde fans in Raymond James Stadium te beleven. ”

De Buccaneers en de Tampa Sports Authority hebben een uitgebreid plan voor de heropening van het stadion ontwikkeld om de veiligheid te waarborgen van alle fans die de rest van het seizoen wedstrijden bijwonen. Veranderingen in de beleving van fans zullen een verscheidenheid aan veiligheidsmaatregelen omvatten, waaronder zitplaatsen met een sociale afstand, de implementatie van volledige mobiele kaartverkoop en contante transacties, de installatie van contactloze hardware in toiletten, verbeterde sanitaire maatregelen en aanvullende veiligheidsprotocollen voor voedselbereiding op alle concessiegebieden.

READ  Outriders Preload Times: hier kun je beginnen met downloaden en spelen

“We hebben onvermoeibaar samengewerkt met lokale en nationale autoriteiten, evenals met medische experts, om een ​​veilige omgeving te garanderen in het Raymond James Stadium”, aldus Ford. “We zijn klaar en opgewonden om onze fans weer te verwelkomen.”

De Buccaneers zullen op dinsdag 29 september om 13.00 uur deelnemen aan de TSA en de University of South Florida voor een virtuele persconferentie om aanvullende elementen van het heropeningsplan van het stadion te introduceren.

Written By
More from Eda Greene

De meest gedownloade mobiele game in augustus!

Sensor Tower publiceert maandelijks cijfers over de meest gedownloade mobiele apps en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *