Het downloadbeheer van Microsoft Edge zal binnenkort verbeteren

De Microsoft Edge-webbrowser toont downloads in de hoofdinterface tijdens een sessie en op de speciale downloadpagina.

Het menu in de hoofdinterface neemt de ruimte in die websites normaal gesproken gebruiken, en dit kan een probleem zijn voor gebruikers met kleinere schermen.

Microsoft werkt aan het verbeteren van de downloadbeheermogelijkheden van Edge. Het bedrijf introduceert een extra functie die, eenmaal ingeschakeld, gebruikers de mogelijkheid geeft om een ​​aangepast downloadpictogram in de Edge-werkbalk weer te geven.

De eerste keer dat Twitter-gebruiker hem zag Lyubeva 64, De functie wordt uitgerold naar alle Microsoft Edge Canary-gebruikers.

De speciale knop Downloads is niet standaard ingeschakeld, zelfs niet als de functie door Microsoft is ontgrendeld voor een specifieke versie van Edge.

Microsoft Edge-downloadknop

Edge-gebruikers hebben twee opties om dit te wijzigen:

  • Open het hoofdmenu van Edge en klik daar met de rechtermuisknop op het menu Downloads. Als u de optie “Weergeven in werkbalk” ziet, kunt u deze selecteren om het pictogram Downloads toe te voegen aan de hoofdwerkbalk van de browser.
  • Open het hoofdmenu van Edge en selecteer Instellingen. Schakel over naar Thema en controleer of de knop “Downloads weergeven” beschikbaar is onder Werkbalk aanpassen. Schakel het om de nieuwe knop op de werkbalk weer te geven

Als u geen van beide opties ziet, is de functie nog niet beschikbaar in deze Edge-instantie. Er lijkt geen optie te zijn om de functie meteen te ontgrendelen, bijvoorbeeld via de bètapagina van Edge. De enige onbevredigende optie is om te wachten tot het op afstand door Microsoft wordt ontgrendeld.

Als u op het pictogram Downloads in de Edge-werkbalk klikt, worden alle huidige en vorige downloads weergegeven. Actieve downloads kunnen rechtstreeks vanuit de interface worden beheerd, bijvoorbeeld door op de pauze- of annuleerknop te klikken.

READ  Joe Biden-campagne biedt Animal Crossing Yard-borden

Nieuwe downloads worden weergegeven in een nieuw pop-upmenu dat afkomstig is van de knop Downloads. Je hebt opties om te openen of op te slaan / op te slaan als een bestand.

De downloadlijst kan worden vastgezet en door op de drie puntjes in de interface te klikken, worden extra downloadgerelateerde opties weergegeven, zoals het openen van de downloadbeheerpagina, het wissen van de downloadgeschiedenis of het weer verbergen van het downloadpictogram op de werkbalk.

Afsluitende woorden

Microsoft verzamelt feedback terwijl het aanbod wordt uitgevoerd. De functie zou aan het einde Microsoft Edge Stable moeten halen, waardoor alle Edge-gebruikers de mogelijkheid hebben om de speciale knop Downloads in de interface te gebruiken.

Edge-gebruikers hebben de mogelijkheid om de oude downloadopties te blijven gebruiken of in plaats daarvan over te schakelen naar de nieuwe. Ik geef de voorkeur aan de pictogramoptie, omdat deze de browserinterface niet verstoort, tenzij deze is geactiveerd.

Nu jijWelke keuze heeft jouw voorkeur? Specifieke downloadknop of downloads die onder in het browservenster worden weergegeven?

Overzicht

artikel naam

Het downloadbeheer van Microsoft Edge zal binnenkort verbeteren

Beschrijven

Microsoft introduceert een nieuwe optie in Microsoft Edge waarmee gebruikers een aangepast downloadpictogram in hun browserwerkbalk kunnen weergeven om downloads te beheren.

schrijver

Martin Brinkman

uitgever

Gax Technology News

Logo

Advertenties

Written By
More from Eda Greene

* BREAKING * PES 2021 Mobile Patch Notes ONTHULD

FIFA 21 is deze week uitgebracht! De consoleversie van de game komt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *