Golden Knights vs. Lawine – Samenvatting van het spel – 30 mei 2021

Denver – Boek door Nathan McKinnon En de Colorado Lawine: Ze zijn erg snel.

Hoofdstuk dat in dit boek wordt genegeerd: zij kunnen ook materialisten worden als het om betaling gaat.

MacKinnon en Gabriel Landskog Ze scoorden allebei twee keer, en een ontspannende lawine leidde tot een snelle Vegas-prestatie in zijn tempo, waarbij hij de Golden Knights zondagavond met 7-1 versloeg in een wedstrijd vol schermutselingen uit de tweede ronde van de kwalificatiewedstrijden.

Wat begon toen Colorado een voorbijgaande clinic opzette – racen naar een 5-0 voorsprong – escaleerde slag na slag. Er waren in totaal 79 strafminuten tussen de twee teams, waaronder vier keer 10 minuten wangedrag in de derde periode en een strafschop in de Vegas-wedstrijd. Ryan Reeves, Die ook werd veroordeeld tot poging tot schade.

‘Ik denk niet dat je die fysieke kunt oproepen om eerlijk tegen je te zijn,’ zei Landeskog. “Reeves is op een missie om iemand om drie uur pijn te doen en dat is wat hij doet en doet. Ik weet zeker dat de competitie er naar zal kijken, met de bedoeling om pijn te doen.”

Jonge verdediger Cal hoofdkantoor Hij voegde een doelpunt en drie assists toe, terwijl Brandon Saad En de Miko Rantanin Hij scoorde ook voor de Avalanche, die een extra knaller kreeg na bijna een week rust na vier wedstrijden in St. Louis in de eerste ronde.

“Iedereen nam het heel serieus, neem een ​​adempauze. Iedereen was klaar om te gaan en we hadden een geweldige start.”

William Carlson Hij scoorde het enige doelpunt voor Vegas. Robin Lehner Hij had een verrassende start op doel en blokkeerde 30 schoten in zijn debuut in deze kwalificatiewedstrijden. Hij kwam tussenbeide Marc-Andre Fleury, Die op doel was in alle zeven wedstrijden toen de Minnesota Golden Knights vrijdag werden uitgeschakeld.

READ  49ers Cowboys leiden met 9-6 tijdens rust van Divisional Round Game - NBC 5 Dallas-Fort Worth

“De kwalificatiewedstrijden gaan over korte herinneringen en de voorbereiding op de volgende wedstrijd. Het komt erop neer dat we vanavond niet goed genoeg waren. Ze waren erg goed”, zei Vegas-coach Pete Depoire.

De tweede wedstrijd is woensdag in Denver.

Rantanin was er in de beginperiode in geslaagd een doel te bereiken om een ​​publiek van energie te voorzien dat onlangs was uitgebreid tot 10.500 fans (officiële opkomst was 10.489). Zij zagen Philip Groepsmacht Hij eindigde de wedstrijd met 24 saves en de 11 Colorado-spelers scoorden de assist.

Daarna werd er veel geduwd en geduwd.

Het bleek kort daarna Matthias Janmark Kreeg een grote hit van Avs-verdediger Ryan Graves 8:26 uit de tweede periode. De schouder-aan-borst-check van Graves duwde Janemark naar de planken en hij werd geholpen om het ijs te werpen. Het deed het niet meer en DeBoer had geen update.

De Golden Knights waren niet erg blij met het schot. William Carrier Later nam hij opeenvolgende harde straffen op McCar en vervolgens op Greaves.

‘Een ongewapende speler. Het is blinde inmenging,’ de Vegas-kapitein Mark Stone Hij zei. ‘Hij hield duidelijk niet van de treffer.’

In de derde periode werd het echter ernstiger. Maximale zuiverheid Neem een ​​harde strafschop bij de Avs-verdediging Samuel Gerrard Terwijl de Vegas-spits zwaait met zijn schouder en nog maar 16:13 over is. De klap veroorzaakte een golf van duwen en duwen.

Later werd Reaves beoordeeld als een harde straf voor het laten vallen van Graves, wat leidde tot een vechtpartij die resulteerde in oproepen tot wangedrag op Saad, Valery NishushkinEn de Zack Whitcloud En de Alex Petrangelo.

READ  Orange en Black Gallery Game Lists

Macar zei: “We wisten dat ze fysiek zouden spelen en we moesten er klaar voor zijn. Het zou in de volgende wedstrijd kunnen gebeuren, maar we zullen er klaar voor zijn.”

Vegas scoorde 49 minuten vanaf strafschoppen, terwijl Colorado 30 minuten losliet.

Ondanks de scheve opening van de serie was dit een even identieke streak, aangezien beide teams vier wedstrijden tegen elkaar wonnen tijdens het reguliere seizoen. Ze waren ook gelijk voor de meeste punten in de competitie, maar de Avalanche verdiende de prestigieuze Presidents Cup – samen met het thuisvoordeel op het ijs gedurende de periode na het seizoen – dankzij een tiebreak (meer organisatorische overwinningen).

“Het wordt een wedstrijd en een reeks series, dat is zeker”, zegt de Vegas-spits Alex Canvas Hij zei.

Mac-aanval

MacKinnon heeft tot dusver acht doelpunten gemaakt in het ‘postseason’. Volgens onderzoek van NHL Stats is hij de zevende speler in de competitiegeschiedenis die tijdens de eerste vijf wedstrijden minstens acht doelpunten heeft gescoord.

Miku lijn

Rantanen heeft minstens één punt gescoord in 15 opeenvolgende wedstrijden op rij in Colorado. Hij had ook hulp.

Rond puin

Lawine D. Eric Johnson (Bovenlichaam) Zondagschaatser. Hij heeft niet meer gespeeld sinds hij de wedstrijd op 30 januari verliet … Avs F Nazem Qadri Hij diende de derde van zijn schorsing van acht wedstrijden uit voor een illegale kopbal tijdens de Blues-reeks. … Avs F Sambo Beach Maakte zijn debuut in de National Hockey League. Ranta wordt maandag 21 jaar.