Far Cry 6 kan een Far Cry battle royale- of survivalgame uitlokken

Een nieuwe Far Cry-demo is mogelijk geplaagd in Far Cry 6, zoals gamers ontdekken. Er zijn verborgen QR-codes in de game, die, wanneer ze worden gescand, een video lijken weer te geven van een soort Far Cry battle royale- of survivalgame – hoewel wanneer dat gebeurt, een andere kwestie is.

Far Cry 6 werd vorige week door Ubisoft uitgebracht en hoewel het zeker wat problemen had, introduceerde het in ieder geval een nieuw open-wereldparadijs voor spelers om te verkennen. Bekende spelers die in Yara graven, hebben mogelijk op bepaalde plaatsen QR-codes ontdekt, zoals in enkele houten kisten.

Zoals gedetailleerd door JorRaptor op YouTube (Bedankt versnelling), het scannen van deze codes met een telefoon in het echte leven levert een aantal korte teaservideo’s op. De meest mysterieuze toont een stripfiguur uit een pistoolkamer, een kaart met verschillende tellers die dieren in het wild en veel spelers aangeven, en een gepantserde kat die een speler of een soldaat aanvalt. De drie rode pijlen geven aan dat er in ieder geval twee spelers in een soort multiplayer-modus zijn.

JorRaptor suggereert dat dit een Battle Royale zou kunnen zijn, wat mogelijk is, maar de focus op dieren voelt meer in de stijl van een multiplayer-survivalervaring. De kaart zelf bevat een locatie genaamd de Sky Temple en oude ruïnes, en doet denken aan Far Cry 4 — de setting waarnaar spelers zullen terugkeren in de aankomende DLC van Far Cry 6, hoewel het waarschijnlijk geen multiplayer zal zijn.

Dit zal zeker hinderlijk zijn voor het komende Far Cry-project, hoewel het, net als de soortgelijke thriller van Watch Dogs 2 als het ruimtespel Pioneer, misschien nooit zal gebeuren. We zullen moeten afwachten, maar we zijn er zeker van dat reclame voor Far Cry Battle Royale net zo veel zal dalen als Ghost Recon Frontline.

READ  De B-Wing en TIE Defender zijn geland in Star Wars: Squadrons

{“Scheme”: {“page”: {“content”: {“title”: “Far Cry 6 plaagt mogelijk Far Cry battle royale of survival game”, “type”: “news”, “category” “,” far-cry-6 “}, “user”: {“loginstatus”: false}, “game”: {” publisher “:” Ubisoft “,” genre “:” FPS “,” title “:” Far Cry 6 ” ,” Soort:[“FPS”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
5 pc-games vergelijkbaar met GTA Vice City zonder grafische kaart in juni 2021
GTA Vice City is een geliefde titel uit de GTA-franchise. De game...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *