‘Pixel Pass’ is mogelijk het antwoord van Google op de Apple One-bundel

de Google Pixel 6 Het kan merkbaar zijn in hoe je het koopt, en niet alleen wat je aanbiedt. Tech nieuws veteraan M Brandon Lee claims Om details te lekken van het “Pixel Pass”-abonnement waarmee telefoonbetalingen worden geïnd met Apple One-stijl service pakket. Je abonnement van één maand omvat je Pixel 6 plus een verlengde garantie, google eenEn bas spelen en YouTube Music/Premium. Je kunt het desgewenst aan Google Fi koppelen, maar er is een versie voor gebruikers die een andere provider willen kiezen.

Het is niet duidelijk hoeveel de Pixel Pass gaat kosten. Het gelekte document suggereert dat het mogelijk alleen in de VS is, hoewel we lanceringen niet uitsluiten in landen waar de volledige One-, Play Pass- en YouTube-services beschikbaar zijn. De mijne Het is ontvangen Afzonderlijke informatie geeft aan dat de prijzen die in de Europese Unie worden aangeboden beginnen bij 649 euro (ongeveer $ 750) voor de reguliere Pixel 6 en 899 euro ($ 1.040) voor de Pixel 6 Pro.

Het voordeel van Google zou duidelijk zijn: het zou Pixel 6-kopers kunnen overtuigen om te betalen voor services die ze mogelijk overslaan, waardoor het bedrijf terugkerende inkomsten krijgt in plaats van een eenmalige verkoop. Het kan u ook ontmoedigen om naar de telefoon van een concurrent te springen door het duurder te maken om over te stappen. Het betekent niet noodzakelijk dat je het erg vindt. Dit kan de stress van het kopen van het nieuwe Android-vlaggenschip verlichten, vooral als u al van plan bent u te abonneren op ten minste één Google-service.

READ  Super Smash Bros.Ultimate Mod voegt onder ons personages toe

Alle producten die door Engadget worden aanbevolen, worden met de hand uitgekozen door onze redactie, onafhankelijk van het moederbedrijf. Sommige van onze verhalen bevatten gelieerde links. Als u iets koopt via een van deze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen.

Written By
More from Lesley Curry

Google heeft de Stadia-ervaring radicaal veranderd met de zoekbalk

Binnenkort kun je eindelijk naar games zoeken op Stadia.afbeelding: Google / Kotaku...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *