Windows 11 is uitgebracht, maar update Shadow Cloud PC niet

Windows 11 Het is nu beschikbaar en vindt geleidelijk zijn weg naar Windows 10-gebruikers als een optionele gratis update. Helaas heeft het nieuwste besturingssysteem van Microsoft niet het beste veelbelovende begin: naast belangrijke gamefuncties zoals DirectStorage die technisch nog onbruikbaar zijn, biedt het cloud-gamingplatform Schaduw Het ontmoedigt gebruikers om hun systemen bij te werken.

Als je niet bekend bent, werkt Shadow anders dan de meeste cloud-gamingservices, omdat je in plaats van te betalen voor toegang tot een bibliotheek met games, een volledige cloud-gebaseerde pc krijgt, compleet met een Windows 10-desktop en de mogelijkheid om andere software te installeren of knutselen met Windows-instellingen. Dit strekt zich uit tot het installeren van Windows 11 op uw cloud-pc, hoewel Shadow – wie? ontsnapt aan faillissement Eerder dit jaar had je dat eigenlijk liever niet gedaan.

In een e-mail aan abonnees voorspelde Shadow technische problemen met het besturingssysteem en legde uit dat ze nog steeds bezig waren de service ervoor te verbeteren. Het bericht luidt: “Vandaag zal Microsoft officieel Windows 11 vrijgeven. De release zal geleidelijk plaatsvinden, met mogelijke bugs en problemen in een vroeg stadium. Met dit in gedachten zullen we de initiële prestaties van Windows 11 controleren voordat we enige actie ondernemen. Dit zal het mogelijk maken ons om de prestaties van Strong en de algehele hoge kwaliteit van de service te garanderen wanneer we de definitieve overgang naar Windows 11 maken. Werk Shadow tot nader order niet bij naar Windows 11.”

“In de tussentijd blijven onze teams tests en ontwikkelingen uitvoeren om ervoor te zorgen dat Shadow volledig is geoptimaliseerd voor Windows 11. Je ontvangt een e-mail wanneer Windows 11 klaar is om in Shadow te draaien.”

READ  Samsung Galaxy S21 5G lekt volledig met nieuwe camerabobbel, plat scherm

Er is eigenlijk niets dat Shadow-gebruikers ervan weerhoudt om te updaten naar Windows 11, sterker nog, het was ook mogelijk om een ​​pre-releaseversie van het Windows Insider-programma te installeren. Ik wacht nog steeds op Microsoft om de update op mijn testmachine uit te rollen, dus ik kan niet persoonlijk getuigen van de hoeveelheid bugs, hoewel dit duidelijk ver verwijderd is van goedkeuring van de kant van Shadow. Ze hebben meer in detail gedaan in een bestand Veelgestelde vragen over Windows 11.


In alle eerlijkheid zijn er tal van aanwijzingen dat Windows 11 misschien niet zo goed is voor gaming als Microsoft suggereerde, althans in deze vroege dagen. Zelfs als je de ietwat mysterieuze ontmoet Windows 11 systeemvereistenHet besturingssysteem wordt gelanceerd zonder enige bruikbare in-game-ondersteuning voor DirectStorage, een van de grootste game-gerichte upgrades. De functie, die zogenaamd de laadtijden van games vermindert, is blijkbaar prima aan het einde van Windows 11, maar er zijn ook games nodig die de DirectStorage SDK ondersteunen. Er zijn momenteel geen games en hoewel de ontwikkelaars waarschijnlijk van plan zijn deze ondersteuning toe te voegen, kun je momenteel niet profiteren van het voordeel.

computer spelletjes Ontdek ook een vervelend probleem in Windows 11, waar een nieuwe Virtualization-Based Security (VBS)-functie de spelprestaties tot 28% kan verminderen. VBS moet standaard worden uitgeschakeld bij het upgraden van Windows 10, behalve voor enterprise-edities, maar het zal waarschijnlijk worden ingeschakeld op Windows 11-laptops en pc’s.

Ik ga Windows 11 zo snel mogelijk nader bekijken, hoewel het een soort wonder AutoHDR-prestaties voorkomt, lijkt het steeds onwaarschijnlijker dat de nieuwste releases van Microsoft een onmisbare upgrade voor pc-gaming zullen worden. De schaduw kan ergens op zitten, wat suggereert dat we vasthouden aan het vuur.

Written By
More from Lesley Curry
Twitch-streamers protesteren tegen haat-inval-dilemma
afbeelding: Zenuwtrekking De afgelopen dagen heb je misschien een bestand gezien #TwitchDoBetter...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *