Releasedatum The Elder Scrolls Online: Deadlands bekend

Dat heeft Bethesda Softworks aangekondigd: The Elder Scrolls Online: Deadlands Het wordt volgende maand gelanceerd op alle huidige gameplatforms. PC/Mac- en Stadia-spelers krijgen een voorsprong met DLC op 1 november, terwijl de Xbox Series X-edities deze krijgen | S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4 een paar weken later op 16 november. Het nieuws moet heel spannend zijn voor de fans die er reikhalzend naar hebben uitgekeken dode landen, hoewel fans op de console misschien een beetje teleurgesteld zijn over het wat langer wachten. Hoe dan ook, het lijkt erop dat het einde in zicht is!

dode landen Het markeert het einde van de sage “Gates of Oblivion”, die aan het begin van het jaar begon. De ontwikkelaar beschreef de epiloog als een “finale vol actie van 20 uur”, terwijl fans werken om de plannen van Dagon te stoppen. Aan zijn stem te zien moet er behoorlijk wat inhoud zijn als hij valt! In de DLC zullen spelers een aantal interessante nieuwe gebieden verkennen, evenals enkele die fans van het spel duidelijk bekend zullen zijn. The Fourth Elder Scrolls: Oblivion. The Burn is een gebied dat (natuurlijk) bedekt is met vlammen, terwijl The Sever een gebied is waar spelers sterke stormen en wind ervaren. Deadlands laat spelers ook kennismaken met een nieuwe stad genaamd Fargrave. De stad is gerangschikt als een van de grootste in het spel en spelers kunnen daar goederen kopen, verkopen en vervaardigen.

Gezien de omvang van de achterstand van de afgelopen maanden, hopelijk The Elder Scrolls Online: Deadlands Dingen zullen op een bevredigende manier worden afgesloten! Veel fans hebben geïnvesteerd in de Gates of Oblivion-boog, en het lijkt erop dat de conclusie tot een keerzijde kan leiden. DLC is nu te koop, maar is ook gratis voor ESO Plus-abonnees. Ondertussen kunnen lezers onze eerdere berichtgeving over de game bekijken Hier.

READ  Donald Trump zegt dat hij Snapback zal proberen om de sancties van de VN tegen Iran te forceren

Ben je opgewonden om te vertrekken? The Elder Scrolls Online: Deadlands? Heb je genoten van de Gates of Oblivion-saga dit jaar? Vertel het ons in de reacties of deel uw mening rechtstreeks op Twitter op Tweet insluiten Om te praten over alles wat met gamen te maken heeft!

Written By
More from Aubrey Mason

Nieuwe Xbox Game Pass-games hebben een terugslag gekregen

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate hebben niet één game...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *