Far Cry 7 komt sneller dan verwacht?

Ubisoft is al begonnen met het werken aan Far Cry 7, wat betekent dat het eerder dan verwacht uit zou kunnen komen.

door Jason Collins
| gepubliceerd

Het lijkt erop dat Ubisoft de Volledige reeks adressen Geen Recente rapporten geven aan dat het bedrijf aan een nieuwe werkt ver huilen titels, inclusief sequels op de hoofdlijn van de gameserie, Far Cry 7. De aankomende game zal geen enkele titel in de serie zijn; Rapporten geven ook aan dat Ubisoft werkt aan een ver huilen Live multiplayer-gameterwijl het bedrijf zijn live-serviceaanbod probeert uit te breiden om een ​​stabielere geldmachine te creëren rond een van zijn meest succesvolle franchises.

naar mij destructiefUbisoft werkt momenteel aan de twee bovengenoemde genres ver huilen projecten, waarvan er één zou moeten zijn Far Cry 7. In het rapport staat dat deze titels oorspronkelijk één project waren, maar Ubisoft besloot de trends in de branche te volgen en de aankomende release in tweeën te splitsen, wat resulteerde in twee afzonderlijke games: Far Cry 7 en de online franchisecomponent. Ubisoft brengt ook een hele reeks wijzigingen aan in aankomende games die ze zullen onderscheiden van eerder uitgebrachte titels, waaronder politiek Far Cry 6.

Hoewel niemand de authenticiteit van deze rapporten echt kan bevestigen, is het bekend dat Yves Guillemot, CEO van Ubisoft, naar deze projecten heeft verwezen in de laatste interne update van het bedrijf met betrekking tot de bovengenoemde annuleringen. de ver huilen De franchise bevatte voorheen zowel coöp- als multiplayercomponenten, maar als de genoemde rapporten correct zijn, is het de volgende Far Cry 7 Het zal de eerste aflevering in de franchise zijn die wordt gelanceerd met een aparte multiplayer-modus die al dan niet overlapt met het verhaal van de hoofdgame.

READ  World of Warcraft: Dragonflight slaat het slijpen van alternatieve karakters over
Veruit het beste spel

Weer een enorme verandering in Far Cry 7 Het is de verandering in de game-engine. Huidige en voormalige Ubisoft-ontwikkelaars hebben bij verschillende gelegenheden verklaard dat de volgende grote release afstand zal nemen van de eerder gebruikte Dunia-engine. Dunya werd in elk gebruikt ver huilen Het spel is sindsdien alom geprezen ver weg 2-het origineel ver huilen De game maakt gebruik van CryEngine, dat werd gebruikt als basis voor Dunia. Aankomende games zullen echter de gebruikte Snowdrop-engine gebruiken Sectie 2 En de aankomende Ubisoft sterren oorlogen Spel.

Dit alles is tenslotte niet verrassend, aangezien Ubisoft heeft geprobeerd een live-action-aanbod te doen ver huilen Al geruime tijd een game – in feite al jaren die probeert het succes van Activision Blizzard te evenaren Call of Duty Warzone. Plicht. En terwijl het de laatste is U ondervindt momenteel stoornissen In zijn gaminggemeenschap probeert Ubisoft vanwege resets een live-service aan te bieden ver huilen Het wordt vaak omgeleid naar andere projecten, ook op zichzelf staande projecten ver huilen vrijgeven. Daarom is het heel goed mogelijk dat de stroom zal splitsen Far Cry 7 De live service game is het resultaat van de schikking van Ubisoft.

Het is niet dat het bedrijf geen direct servicespel heeft; regenboog zes sig Het was een enorm mechanisme om geld te verdienen voor het bedrijf, dus stel je de enorme hoeveelheid geld voor in een spel met een groot bereik ver huilen De poster kan aantrekken. Het zou vanaf dat moment een winnend ticket voor de wedstrijd kunnen zijn Far Cry 5’s Creator Mode is nooit gepakt, wat Ubisoft ertoe aanzette Verwijder het van Far Cry 6 volledig. Hoewel dit niet officieel is bevestigd door Ubisoft, lijkt het wel het geval te zijn Far Cry 7 Onder actieve ontwikkeling in het bedrijf.

READ  MultiVersus, een vechtgame, is de grootste game op Steam Deck
Written By
More from Aubrey Mason
Het Amerikaanse consulaat in Chengdu sluit officieel als vergelding voor de sluiting van Houston
De Amerikaanse vlag over het gebouw was verlaagd bij zonsopgang, volgens de...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *