FF14 MMO-spelers krijgen vrije tijd na serverstoring

Landschap

afbeelding: Square Enix

Populaire MMORPG Final Fantasy XIV Het lanceerde vrijdag zijn nieuwste uitbreiding. Sindsdien hebben mensen moeite om te spelen vanwege de enorme toestroom van spelers, frequente storingen en lange serverwachtrijen. Om spelers voor dit alles te compenseren, hebben Square Enix en FFXIVDe ontwikkelaars van de game hebben een plan aangekondigd om alle spelers zeven gratis speeldagen te geven.

Endwalker is de volgende grote uitbreiding van FFXIV. En hoewel het pas op 7 december officieel werd uitgebracht, liet Square Enix spelers die de uitbreiding vooraf hadden besteld al op 4 december spelen. EndwalkerMMO-servers begonnen echter moeite te hebben om de vraag bij te houden en nieuwe en oude spelers navigeerden ooit op internet. Dit leidde tot lange wachtrijen bij de servers en veel frustratie.

Als reactie hierop, FFXIV’s Producer en regisseur Naoki Yoshida plaatste eerder vandaag een blog Excuses voor de “congestie” die spelers tijdens het weekend hebben ervaren terwijl ze de plannen van Square Enix voor de toekomst uitlegden.

Yoshida legde in de blogpost uit: “Omdat we spelers vragen om heel lang in de rij te wachten en de continue modus het moeilijk maakt om normaal te spelen”, legde Yoshida uit in de blogpost, Endwalker Op 7 december geven we 7 dagen gratis speeltijd aan alle spelers die de volledige versie van de game bezitten en een actief abonnement hebben.”

Yoshida bevestigde ook dat dit compensatiegeschenk zal worden gegeven aan iedereen die momenteel een MMORPG speelt via een gratis proefversie die wordt geleverd met registratie voor de volledige versie van de game en mensen met meerdere accounts. Yoshida verduidelijkte ook dat Square Enix in de toekomst meer gratis speeltijd kan bieden “afhankelijk van verdere ontwikkelingen in het geval van drukte.”

Deel de hele blog Niet alleen een verontschuldiging en een belofte van gratis speeltijd. Yoshida gaat ook uitgebreid in op waarom servers moeite hebben om de vraag van spelers bij te houden, waarom sommige foutcodes optreden, spitsuren, en hij kondigde een oplossing aan voor spelers die automatisch werden uitgelogd vanwege inactiviteit tijdens de laatste credits van verschillende uitbreidingen.

Final Fantasy XIV De nieuwe uitbreiding heeft geleid tot een explosie van nieuwe spelers en terugkerende spelers. Zelfs op Steam, dat niet het belangrijkste of enige platform voor de game is, vestigt de MMO spelerrecords, Raak dit weekend meer dan 91.000 actieve spelers. Hoeveel van die 91.000 spelers er daadwerkelijk in slaagden om met succes in het spel te komen, is een ander verhaal.

READ  The Perfect Quintuplets: Memories of a Perfect Summer en Five Memories I Spent With You verschijnen op 23 mei in het Westen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *