Sony onthult volgende week 3 nieuwe hoofdtelefoons en twee nieuwe schermen

Vorige week meldde ik via Probeer de harde handleidingen Sony heeft zich voorbereid op de mogelijke onthulling van een nieuwe PlayStation 5 Pro-console in de nabije toekomst. Deze aanname was gebaseerd op de wetenschap dat Sony dit weekend daadwerkelijk nieuwe apparaten onthult.

Hoewel er geen bevestiging is of de console al dan niet wordt gedetecteerd, is het wel logisch. Er is nog geen officiële bevestiging “binnen” Bronnen bevestigen echter dat dit het geval is, voor zover ze weten, wat volgende week van Sony zal worden getoond.

Er is al informatie over een groep apparaten verstrekt openDe nieuwe hoofdtelefoon van Sony. Dit is wat er nieuw is “Enzon” H-serie hoofdtelefoons, met drie sets die volgende week worden onthuld. De INZONE H3, INZONE H7 en INZONE H9 worden geleverd met 360 ruimtelijke audio voor gaming en zijn allemaal Discord-gecertificeerd.

Inzone H3:

  • bedrade hoofdtelefoon
  • goedkoopste oortelefoon
  • 360 ruimtelijk geluid

Inzone H7:

  • draadloze koptelefoon
  • 360 ruimtelijk geluid
  • Beste batterijduur
  • draadloze koptelefoon
  • 360 ruimtelijk geluid
  • duurste koptelefoon
  • Ruisonderdrukkend geluid

De prijspunten van de koptelefoon zijn niet bekendgemaakt. Naast de drie nieuwe hoofdtelefoons zal Sony ook twee volledig nieuwe gaming-monitoren onthullen onder het merk INZONE, met Exclusieve PlayStation-functiesinclusief automatische HDR-toontoewijzing en automatische genrebeeldmodus.

Volgens mijn bronnen zal een van deze monitoren 4K-gaming zijn op 144Hz, terwijl de andere Full HD-gaming zal zijn op 240Hz. Beide apparaten worden beschreven als: “Perfect voor PS5” En het kreeg VRR (HDMI/G-Sync) ondersteuning en een lage latentie (1ms GtG) functie. Sony heeft voor beide schermen ook rekening gehouden met HDR (4K/144Hz DisplayHDR600, FullHD/240Hz DisplayHDR400).

READ  Spirittea is eigenlijk Stardew Valley ontmoet vitaliteit ver weg

Er wordt ook aangenomen dat beide schermen erbij zullen komen Game Assist-functieswaaronder schermen die het aantal frames per seconde, de speelduur, de zoeker, het optimaliseren van de helderheid op donkere locaties (zwarte equalizer), het optimaliseren van de helderheid en het contrast weergeven – om vijanden beter te zien met deze functies in- en uitgeschakeld volgens de wensen van de gebruiker.

De prijspunten van de monitoren zijn niet bekendgemaakt. Het is echter nog steeds niet duidelijk of Sony ook de nieuwe Pro-console zal onthullen, maar mijn bronnen zeiden dat deze vijf nieuwe stukken nieuwe hardware volgende week zullen worden onthuld en deel zullen uitmaken van het nieuwe Sony-merk.” INZONE “.

Written By
More from Lesley Curry
Het Beste PS4 Controller Recensie 2021
Er is veel meer dan één type officiële PS4-controller. Wist je dat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *