FFXIV-advertenties laten de begintijd zien: kijktijd en wat je kunt verwachten

We staan ​​op het punt meer te weten te komen over wat er in de nabije toekomst naar Final Fantasy XIV komt, terwijl we op de deur kloppen om de FFXIV-advertentie te laten zien. Het evenement belooft een groot evenement te worden, aangezien het in februari de plaats zal innemen van het reguliere Fan Festival. Een blik op Patch 5.5 is bevestigd, en dat is tot ver weg Dit evenement zal waarschijnlijk ook een aankondiging zijn voor de 6.0-uitbreiding.

De trailer van Final Fantasy XIV wordt uitgezonden op vrijdag 5 februari om 17:30 uur PDT / 20:30 uur EST en zaterdag 6 februari om 1:30 uur GMT. Square Enix moet nog bevestigen waar de uitzending zal worden uitgezonden, maar het is een veilige gok dat je het kunt zien op officiële FFXIV Youtube En de Zenuwtrekking Kanalen.

Vrijwel elke FFXIV-fan verwacht dat dit de aankondiging is van de 6.0-uitbreiding. Dit omvat waarschijnlijk een trailer, een nieuwe vacature en enkele details over de opzet en inhoud van de uitbreiding. Zegt directeur Naoki Yoshida Ontsnappingsspel Er zal “veel informatie” zijn over alles wat hier wordt aangekondigd, hoewel er meer details zullen komen op het Digital Fan Festival in mei.

“Display-advertenties zouden het platform moeten zijn voor een grote advertentie, dus heb gerust hoge verwachtingen”, zegt Yoshida.

De ontwikkelaars hebben officieel bevestigd dat het volgende bericht van de producent zal volgen om 22:00 uur PDT / 1:00 uur ET / 6:00 uur GMT, inclusief een “eerste preview” van Patch 5.5.

FFXIV hoeft alleen maar te voldoen aan zijn status als een van de meest geliefde MMORPG’s die er zijn – onze vingers kruisten dat het voldoet aan en overtreft al die verwachtingen.

READ  Wat is het meest onderschatte computerspel ooit?

Written By
More from Max Mcgee

Het is tijd om pc-gaming vanaf uw bank te proberen

Banken zijn niet aanwezig in de visioenen van de meeste mensen voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *