De nieuwe Xbox 360-versie van GoldenEye 007 kan nu online worden gespeeld

bijzonder Gouden ogen 007 De Nintendo 64 was een klassiek schietspel en veel spelers herinneren zich nog steeds liefdevol tegenover hun vrienden in de competitieve spelmodi. VideoGamesChronicle bericht over een prachtige ontwikkeling Voor degenen die weer in het spel willen komen – remakes van geannuleerde Xbox 360 ROM’s circuleren op sites voor het delen van bestanden. Spelers kunnen de singleplayer- en multiplayer-campagne opnieuw bezoeken, die allemaal opnieuw zijn gemasterd – of ze kunnen op de schakelaar drukken om dingen terug te brengen naar de originele N64-graphics, die zijn magie heeft.

In januari. 29, Een YouTube-gebruiker genaamd Graslu00 Hij plaatste een video van twee uur van de gewijzigde versie, die de nieuwe versie uitvoerig liet zien. het was daar Incidentele profielen van dit project op internet Sinds het bestaan ​​ervan uitlekte in 2008, maar dit is tot nu toe de beste glimp van de spelers geweest. Kort daarna lekte de ROM uit, waardoor mensen de game konden draaien en een klassieke versie konden herstellen.

Grant Kerkhop, originele componist Gouden Oog, Ze vertelde VideoGamesChronicle dat de game nooit voor het publiek is uitgebracht vanwege een complex complex van auteursrechtelijke en juridische kwesties. “De belangrijkste reden waarom dit niet gebeurt, is omdat er te veel belanghebbenden zijn”, aldus Kerhope. Microsoft, Nintendo, [Bond rights-holder] EON kan nooit akkoord gaan met de voorwaarden, en dat is voordat het erover nadenkt om alle originele filmacteurs ertoe te brengen hun formaten opnieuw te gebruiken. “

Soortgelijk spel, Totale duisternisEn de Was zeldzaam Probeer de schutter te volgen, en ze is haar veel verschuldigd Gouden Oog. Totale duisternis Het is met succes vernieuwd en is beschikbaar op Xbox Arcade. Bij The Game Awards 2020 werd deze ontwikkelaar onthuld Het initiatief zal een nieuwe Perfect Dark-game creëren.

READ  Uitgebreide gids over hoe je online casino kunt spelen
Written By
More from Aubrey Mason

Pourakarmikas (sanitaire werkers) protesteren in Bengaluru: vraag om PBM-kits na 23 COVID-positieve tests

@aicctukar op Twitter Sanitatiewerkers (Pourakarmikas) organiseerden vrijdag een protest in Bengaluru en...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *