FIFA 22 downloadgrootte onthuld

FIFA 22 We hebben niet zo lang geleden een releasedatum gekregen, samen met een nieuwe trailer, en dankzij enkele vermeldingen die voor de game zijn uitgebracht, weten we nu meer over details zoals de bestandsgrootte. Het nieuwe FIFA-spel zal ongeveer 50 GB groot zijn wanneer het wordt gedownload als er iets uit de winkelvermelding is. Als het voor andere platforms anders is, zou het niet te ver van dat aantal moeten zijn.

Spelgrootte onthuld door Microsoft Store met vermeldingen voor Beide Xbox One En de Xbox Series X-edities | S. Van het spel daar nu. Als u in elk menu naar beneden scrolt in het gedeelte Aanvullende informatie, vindt u de geschatte grootte van het spel dat wordt vermeld. Dit gedeelte leest als 50 GB voor beide versies van de game, dus ongeacht of je een upgrade naar nieuwere consoles hebt uitgevoerd of niet, plan om ongeveer 50 GB aan de game toe te wijzen.

De PlayStation- en pc-vermeldingen van de game hebben deze groottedetails nog niet onthuld, maar dat is niet zo verwonderlijk als we zien hoe de Microsoft Store dit soort informatie als eerste vermeldt. Wanneer lijsten echter alomtegenwoordig zijn, kunnen we vergelijkbare bestandsgroottes verwachten.

Die 50 GB is echter slechts een benadering en moet als zodanig worden behandeld. Zoals we de afgelopen jaren bij andere games hebben gezien, kunnen games gemakkelijk uitgroeien tot ongelooflijk grote formaten. Deze bestandsgroottes kunnen soms ook krimpen, zodat ze in beide richtingen kunnen krimpen.

Tegen de tijd dat spelers de releasedatum van de game hoorden, kregen ze er andere informatie over FIFA 22 Zoals de coverster ook. Nieuwe functies die spelers enthousiast maken, worden ook aan het spel toegevoegd naarmate er meer informatie over hen wordt onthuld عن FIFA 22 Zo. Electronic Arts zei dat het de game zal laten zien in een van zijn shows in de aanloop naar EA Play Live, dus je kunt van plan zijn om het evenement op 20 juli te zien om meer over de game te weten te komen en nieuwe gameplay te zien.

READ  Hoe laat kun je PAC-MAN 99 downloaden en spelen op Switch?
Written By
More from Eda Greene
OSSC Mains Admit Card 2021 is uitgebracht, hier is hoe je deze kunt downloaden
De Odisha Staff Selection Committee heeft de OSSC Mains Entry Card 2021...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *