Furi krijgt na zes jaar nieuwe DLC, maar negeert Xbox

The Game Bakers hebben vandaag een verrassende nieuwe DLC-drop aangekondigd voor de intense actiegame Furi, zes jaar nadat de game voor het eerst werd uitgebracht… maar het slechte nieuws is dat deze later deze maand op elk platform behalve Xbox zal verschijnen.

Deze onverwachte daling van Furi’s nieuwe DLC gaat gepaard met een gratis upgrade voor eigenaren van de nieuwe generatie PS4-versies, en stelt hen zelfs in staat om hun saves over te zetten naar de glanzende nieuwe PS5-versie. Om het nog erger te maken, komt het met een nieuwe set trofee├źn, net als alle PS5-upgrades, terwijl het lijkt alsof Xbox-bezitters geen DLC krijgen of upgrade.

Furi-update en DLC komen op pc, PS4, PS5, Switch … maar niet Xbox

De wildbakker vertelde Gematsu dat daar Geen plannen voor een Xbox-versie DLC of nieuwe generatie upgrade. We hebben contact met onszelf opgenomen om te proberen te achterhalen waarom dit gebeurt, en we zullen u op de hoogte houden als/wanneer we meer te weten komen.

Furi is een nette en verbluffende actiegame die de moeite waard is om te spelen vanwege de enorme soundtrack alleen (de update voegt helaas geen nieuwe deuntjes toe), dus dit nieuws zal een behoorlijk slechte smaak achterlaten in de mond van Xbox-gamers, die zullen blijkbaar moeten ze ergens anders heen als ze een persoonlijke ervaring willen.De nieuwe Furi ziet er beter uit dan ooit op nieuwe apparaten. Mijn excuses als dit een beetje als een gebrek aan nieuws voelt, maar ik vind het belangrijk om dit soort dingen te benadrukken en fans op de hoogte te stellen, zodat ze contact kunnen maken en hun frustratie kunnen uiten over de Xbox-versie van deze geweldige game die de hele tijd is achtergelaten. de releases.De andere wordt beter.

Ben je teleurgesteld dat we Furi’s nieuwe downloadbare content en update niet op Xbox krijgen? Ben je nog steeds van plan om het op een ander systeem te proberen, of is deze reden voor rare minachting genoeg om te missen? Laten we het weten!

READ  Met Xbox Game Pass kun je EA Play-games al vooraf laden, hoewel je moet wachten om ze te spelen
Written By
More from Vanessa Hale
De vreemdste Japanse Xbox-game aller tijden
Xbox-exclusieve Metal Wolf Chaos is misschien wel de vreemdste videogame ooit gemaakt....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *