FIFA 23 wordt de definitieve FIFA-game van EA

Bijwerken: FIFA-voorzitter, Gianni Infantino, reageerde krachtig op het nieuws van vandaag en beweerde dat “de enige echte game met de naam FIFA de beste game zal zijn die beschikbaar is voor spelers en voetbalfans.”

Bovendien werd bevestigd dat de FIFA nog steeds van plan is om in de toekomst games te lanceren onder de vlag “FIFA”. Dus hoewel EA de naam niet meer zal hebben, lijkt het erop dat we “FIFA 24” of “FIFA 25” en verder krijgen!

We hebben dit nieuws elders op Pure Xbox uitgebreider behandeld:


Origineel verhaal: Ja, na een langdurige licentieovereenkomst waarbij de merknaam FIFA sinds 1993, sinds FIFA International Soccer in 1993, werd gekoppeld aan de voetbalfranchise van EA. FIFA 23 Het wordt de laatste inzending in de serie die de FIFA-naam draagt.

Zoals zojuist aangekondigd Een tijdje geleden op TwitterEA zet de franchise voort onder de nieuwe titel van EA Sports FC.

Een persbericht op de officiële website van het spel gaat dieper in op het volgende:

Volgend jaar wordt EA SPORTS FC de toekomst van EA SPORTS voetbal. Samen met meer dan 300 licentiepartners in verschillende sporten, staan ​​we klaar om wereldwijde voetbalervaringen naar nieuwe hoogten te brengen, namens alle voetbalfans over de hele wereld.

Alles wat je leuk vindt aan onze games zal deel uitmaken van EA SPORTS FC – er zullen dezelfde geweldige ervaringen, modi, competities, toernooien, clubs en atleten zijn. Ultimate Team, Career Mode, Pro Clubs en VOLTA Football zullen allemaal aanwezig zijn. Onze unieke reeks licenties van meer dan 19.000 spelers, 700+ teams, meer dan 100 stadions en 30 verenigingen waarin we al tientallen jaren investeren, zal uniek aanwezig blijven bij EA SPORTS FC. Dit omvat exclusieve partnerschappen met de Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, MLS – en nog veel meer.

Dit nieuwe onafhankelijke platform zal een nieuwe kans bieden – om te innoveren, creëren en evolueren. Dit is veel meer dan alleen een codewijziging – net als EA SPORTS doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat EA SPORTS FC een codewisselaar is. We zijn toegewijd aan zinvolle herinvestering in de sport en zijn verheugd om met een groot en groeiend aantal partners samen te werken om nieuwe authentieke ervaringen uit te breiden die vreugde, inclusie en onderdompeling brengen aan een wereldwijde gemeenschap van fans. Ik kijk ernaar uit om de komende maanden meer details over deze plannen te delen.

Nike toonde ook snel zijn steun voor de nieuwe game op sociale media met een nieuwe samenwerking die onthulde:

Het is al een tijdje in de nabije toekomst en de geruchten verspreiden zich de afgelopen maanden steeds meer, maar nu is het eindelijk officieel en het ziet ernaar uit dat er een verandering zal plaatsvinden direct na het WK in Qatar deze winter. FIFA, als een franchise voor videogames, speelt zich af in de gamegeschiedenis terwijl de voetbalserie nu een nieuwe toekomst tegemoet gaat onder een geheel nieuwe vlag.

Ben je verdrietig om te zien dat de FIFA-naam is verdwenen uit de EA Football-franchise? Laat het ons weten in de comments!

READ  Mensen kamperen buiten St. Matthews Best Buy om een ​​speciale editie Xbox te kopen | Nieuws
Written By
More from Vanessa Hale
Diablo 2 Resurrected onthult optimalisatiefuncties op Xbox Series X.
Diablo 2: Resurrected is amper een week verwijderd van release en Blizzard...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *