Innovatieve laptops van Huawei

Als u op zoek bent naar een krachtige, lichtgewicht en zeer aanpasbare 2-in-1 laptop die perfect is om te reizen, zoek dan niet verder dan de Huawei Matebook E. Deze ultra-slanke laptop heeft een innovatief ontwerp en ’s werelds eerste Huawei OLED ECHT ECHTKleur FullView Display op een laptop. De MateBook E is een perfecte 3-in-1 laptop die een tablet- en pc-ervaring combineert in één eenheid, die pro-grade prestaties en indrukwekkende superapparaatmogelijkheden levert.

Multi-screen samenwerking

Huawei is een van de eerste smartphonemerken die zich op de laptop markt wagen. Hun diverse portfolio omvat nu smartphones, laptops, audio -apparaten en zelfs smartwatches. In feite hebben ze zelfs een nieuw hoofdstuk in de pc-industrie gepionierd, met samenwerking met multi-screen. Met Huawei multi-screen samenwerking kunt u uw smartphone gebruiken om op uw laptop te werken. U kunt zelfs bestanden van uw telefoon naar uw laptop slepen en neerzetten. En dankzij hun end-to-end codering hoeft u zich geen zorgen te maken over uw privacy.

Huawei multi-screen samenwerkingsfunctie is beschikbaar op het EMUI 10-besturingssysteem. Eenmaal ingeschakeld, helpt deze functie u om het meeste uit uw laptops dubbele schermen te halen en uw productiviteit te stimuleren. Om deze functie in te schakelen, verbindt u eenvoudig uw tablet op uw laptop en raakt u aan op Connect. U kunt dan tegelijkertijd met de twee apparaten op één scherm werken. Huawei-laptops zijn perfect voor samenwerking met meerdere schermpunten. De voordelen zijn talrijk, waaronder een hoog beveiligingsniveau en een gestroomlijnde workflow.

Ring zonder fullview-display

Een van de eerste fullview-display-laptops op de markt op de markt werd in 2014 uitgebracht door Huawei. Deze revolutionaire technologie bracht een revolutie teweeg in de manier waarop gebruikers het laptopscherm ervaren, waardoor gebruikers het volledige scherm van hun bureaublad op ooghoogte kunnen zien. Door het productieproces met een zeer nauwkeurige productie kan het scherm worden opgehangen uit de laptops-body, waardoor een echt meeslepende kijkervaring biedt. Deze innovatieve technologie is beschikbaar op alle Huawei -laptopmodellen, met de MateBook X Pro met het grootste touchscreen.

READ  Je krijgt de oude animatie Super Mario Bros. Op 4K-remaster - hier is hoe je het kunt bekijken

Een van de meest opvallende kenmerken van de MateBook X Pro is de ringloze fullview-display, met slechts 4,4 mm bezel. Het 13,3-inch display ondersteunt de full-HD-resolutie en een hoge contrastverhouding van 1500: 1. Het scherm is zo duidelijk dat het bijna bezelloos is, waardoor je meer scherm onroerend goed krijgt dan ooit. Een andere opmerkelijke functie is het display van MateBook D 15 i3s, met een beeldverhouding van 16: 9 en een ring van slechts 5,3 mm. Het heeft ook een hoogwaardig display met anti-glare coating.

Dolby Atmos -sprekers

Het Dolby Atmos Sound System heeft zijn weg gevonden naar draagbare apparaten dankzij een combinatie van aangepaste luidsprekers en software. Deze technologie levert uitzonderlijke audio van een pc -vormfactor en lost een van de grootste uitdagingen van de categorie op. Met twee motoren in elke luidspreker en een configuratie die geluid naar boven leidt, is Dolby Atmos de volgende stap voor pc -audio. Huawei Matebook X en Matebook D zullen ook Dolby Atmos Sound Systems bevatten.

Het geluidssysteem op de Matebook X en Matebook D wordt vergezeld door een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting en luidsprekers van twee watt gemonteerd op de onderkant van de laptoplichaam. De plaatsing van de luidspreker is niet ideaal, omdat deze de geluidskwaliteit beperkt en de luidsprekers zijn niet rond het toetsenbordgebied. De Matebook 13 is echter uitgerust met een koelsysteem met twee chip en discrete grafische kaart. De Dolby Atmos -luidsprekers bieden duidelijke, levendige audio.

Written By
More from Lesley Curry
OnePlus 10 Pro komt met een aanzienlijke korting in de VS
Update 29 maart om 13:00 ET: OnePlus toont ook de oplaadmogelijkheden van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *