FIFPro is van plan spelers te beperken tot vijf opeenvolgende wedstrijden in de ‘kritieke zone’ – The Athletic

Tijdens zijn openingsweken als voorzitter van de Professional Footballers’ Association (PFA), zorgde Mahita Mulango ervoor dat hij deze zomer de frontlinie bezocht om de stemming van zijn vakbondsleden te peilen.

De nieuwe CEO stond te popelen om de zorgen te peilen Hij erfde de opvolger van Gordon Taylor En ze vonden maar één gemeenschappelijk thema in gesprekken met zowel spelers als managers.

‘Het was bijna unaniem om te zeggen dat we veel games spelen’ Mulango vertelde vorige maand aan The Athletic’s Business of Sport podcast. ‘En ik denk dat ze gelijk hebben.’

Mulango stelt dat spelers steeds vaker niet in staat zijn om hun “beste versie van zichzelf” te laten zien. Hoe meer wedstrijden er gespeeld worden, hoe lager het prestatieniveau en hoe groter de kans op blessures. “Op een gegeven moment zegt je lichaam ‘genoeg’,” voegde hij eraan toe.

Maar het is onduidelijk wanneer de bestuursorganen van het voetbal bereid zullen zijn om hetzelfde te zeggen. In het jaar waarin om de twee jaar voorstellen werden gedaan voor de Europese Premier League en het WK, blijkt de constante honger naar meer niet te dalen.

Eigenbelang draait om het debat over hoe je het beste kunt hervormen FIFADe internationale wedstrijdkalender is op tijd voor de volgende ronde in 2024 en op het juiste moment komen de eerste suggesties over hoe je het beste grenzen kunt stellen aan wat er van spelers wordt verwacht.

FIFPro, de organisatie die wereldwijd 65.000 professionele voetballers vertegenwoordigt, brengt vandaag haar jaarlijkse “Business Volume Report” uit en de trom bonst luid voor hervorming.

READ  Amed Rosario's hitting ellende is nog steeds een grote zorg voor Mets

More from Madison Garrett
macOS Big Sur releasedatum is 12 november
We hebben er lang op moeten wachten, maar we weten eindelijk wanneer...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *