Filmtips week 41 (2020): Rihanna en David Attenborough

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips bevelen we naast series films, nieuwe albums en meer aan. In onze filmtips van week 41 (2020): David Attenborough en Rihanna.

Filmtips week 41 (2020): David Attenborough en Rihanna

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je naar media vanaf je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je weten waar je naar moet kijken en luisteren. Daarom bieden wij de Android Planetfilmtips. Hier geven we enkele actuele luister- en serietips, zowel voor gratis als betaalde services.

1. David Attenborough: A Life on Our Planet (Netflix)

David Attenborough heeft veel van de wereld gezien terwijl hij talloze prachtige natuurdocumentaires maakte. Hij is nu 93 jaar oud en het is tijd om terug te kijken. Maar Attenborough is nog niet klaar. Hij heeft als geen ander gezien wat voor effect mensen hebben op de natuur. Deze documentaire is dus niet alleen een ode aan deze fantastische man, maar ook een waarschuwing.

Bekijk David Attenborough: A Life on Our Planet op Netflix. Via onderstaande link is de app te downloaden in de Play Store.

Download Netflix in de Play Store (vrij)

2. #Eerlijke foto

Miljuschka Witzenhausen viel vorig jaar op doordat ze een foto van haar dikke broodjes op Instagram plaatste. Ze kreeg hiervoor veel lof van andere vrouwen, maar ook kritiek omdat ze er vandoor ging met de beweging ‘body positivity’. In deze documentairereeks voor Videoland duikt ze in het onderwerp. Ze spreekt vrouwen aan die ook eerlijke foto’s publiceren, en gaat dieper in op de positiviteit van het lichaam en de beweging die het was voordat ze haar foto plaatste.

READ  Interactief gebouwen en mensen zien die er niet echt zijn

Je kunt #EerlijkeFoto kijken via de Videoland app. De app is te vinden in de Play Store via onderstaande link.

Download Videoland in de Play Store (vrij)

3. Savage X Fenty Show Vol. 2

Voor de tweede keer presenteert Rihanna haar nieuwe collectie lingerie in een volle show die je nu volledig kunt bekijken via Amazon Prime Video. Dat is al de moeite waard vanwege het audiovisuele spektakel vol optredens, maar er is natuurlijk ook veel te zien met al die diverse vrouwen en mannen in ondergoed. De show bevat Demi Moore, Indya Moore, Lizzo, Normani, Jaide Essence Hall en nog veel meer.

Vind Savage X Fenty Show Vol. 2 op Prime Video van Amazon. Via onderstaande link vind je de app in de Play Store.

Download Prime Video in de Play Store (vrij)

Spinvis – 7.6.9.6 (Spotify)

Spinvis is terug met een geweldig nieuw album. Vanwege de coronacrisis produceerde en mixte de zanger het album dit keer zelf. Als gevolg hiervan klinkt 7.6.9.6 (een naam zonder echte betekenis) als de muziek die hij vroeger maakte. Droom intiem weg met mooie Nederlandse teksten.

Luister 7.6.9.6. van Spinvis op Spotify.

Download Spotify in de Play Store (vrij)

5. Heel Holland Bakt Kids (NPO)

Het is tijd dat de kinderen laten zien of ze kunnen bakken in Heel Holland Bakt Kids. Janny, Robert, André en de tent zijn aanwezig, met leuke uitdagingen voor de kinderen die als team samenwerken met één volwassene. De eerste aflevering heeft als thema dierendag, waarbij de kinderen onder andere donuts als dieren moeten versieren.

Je kunt heel Holland Bakt Kids bekijken via de NPO Start app, die je via onderstaande link in de Play Store vindt.

Download de NPO Start-app in de Play Store (vrij)

Lees ook onze eerdere streamingtips

More from Madison Garrett

Nieuw Final Fantasy-gerucht heeft PS5-spelers opgewonden

nieuw Final Fantasy Geruchten hebben PlayStation-gamers op PS5 enthousiast gemaakt. Morgen Remake-tour...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *