Elijah Wood debuteert in commercial voor populaire mobiele game AFK Arena

Acteur en fan van videogames Elijah Wood staat op het punt de dag van een 7ft Orc te verpesten op manieren die je je nooit zou kunnen voorstellen Lilith Games onthult zijn gloednieuwe tv-campagne “Cheat on your RPG”. Vanaf vandaag en langs een reeks plekken die in de komende weken worden onthuld, kunnen fans Elijah de verleidelijke geneugten van Lilith’s populaire mobiele RPG-game AFK Arena zien ontdekken terwijl hij probeert ermee te spelen achter de rug van zijn oude game. Focussen op AFK Arena‘s’ inactieve ‘gameplay waarmee spelers beloningen kunnen verdienen wanneer ze niet spelen (vandaar het AFK-‘ Away from Keyboard ‘), de plekken beginnen met Elijah die wordt betrapt door zijn oude RPG terwijl hij rondsluipt en geniet van het leuke, informele actie van zijn nieuwe vlam AFK Arena. Spelers kunnen nu de eerste “Cheat on Your RPG” -spot zien, en in de komende weken wordt meer van het verhaal onthuld.

Het uitgangspunt van de “Cheat on your RPG” -campagne is dat AFK ArenaDe unieke levendige wereld en de inactieve gameplay hebben schijnbaar het hart van Elijah Wood veroverd. Het probleem is dat hij nog steeds een relatie heeft met zijn oude RPG, vertegenwoordigd door Uzgahk the Orc. Zich realiserend dat hij alle diepgang en strategie van zijn favoriete RPG kan krijgen, maar toch XP en geweldige beloningen kan verdienen terwijl hij niet speelt, is Elijah machteloos om de nieuwe charmes van AFK Arena te weerstaan. Deze obsessie leidt ertoe dat hij wegglipt om te genieten van privémomenten weg van Uzgahk, die steeds meer beseft dat hij wordt bedrogen. In de eerste van deze serie krijgen fans te zien hoe Uzgahk de waarheid ontdekt over waar Elijah zijn tijd heeft doorgebracht. In de komende weken zal het verhaal zich ontvouwen terwijl Uzgahk probeert het hart van Elia terug te winnen.

READ  Uitgifte van de SBI-medewerkerstoelatingskaart 2021; Downloaden vóór 13 juli

Als een oude gamer, Elijah WoodDoor zijn passie gaf hij zijn stem aan meerdere videogamekarakters en werkte hij als Game Producer. Hij is er nu trots op deel uit te maken van de wereld van AFK Arena en zegt: “Net toen ik dacht dat ik geen andere orc zou tegenkomen … hier speel ik een versie van mezelf die vastzit in een liefdesdriehoek tussen een behoeftige orc en een nonchalante mobiele RPG-game, AFK Arena. Verrassend genoeg niet het raarste dat er dit jaar is gebeurd. “

AFK Arena‘s wereld groeit voortdurend met een steeds groter wordende cast van personages, waaronder de twee nieuwste helden Zaphreal en Lucretia die vorige week bij de game kwamen. Tot op heden heeft AFK Arena genoten door meer dan zes miljoen spelers en werd het door fans genomineerd voor de Google Play’s User’s Choice Award 2019. AFK Arena kan nu worden gedownload van Google Play en de App Winkel gratis.

Als je van games en games houdt en meer NIEUWS wilt van de Gaming World, klik dan Hier

Klik voor nog meer nieuws uit de wereld van Mobile Gaming hier

Written By
More from Eda Greene
Hoe de Bravely Default Demo te downloaden 2
Bravely Default 2 was oorspronkelijk gepland voor release in 2020, maar is...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *