Filmtips week 43 (2020): Star Trek: Discovery, Social Distance, Metropolis

Met zoveel verschillende streamingdiensten is het aanbod overweldigend. In onze wekelijkse streamingtips bevelen we naast series films, nieuwe albums en meer aan. In onze filmtips van week 43 (2020): Star Trek en Social Distance.

Filmtips week 43 (2020): Star Trek: Discovery en Social Distance

Met een Chromecast in je televisie of een Chromecast Audio in je speaker bekijk en luister je naar media vanaf je smartphone in betere kwaliteit. Dat is handig, maar dan moet je weten waar je naar moet kijken en luisteren. Daarom bieden wij de Android Planetfilmtips. Hier geven we enkele actuele luister- en serietips, zowel voor gratis als betaalde services.

1. Star Trek Discovery seizoen 3 (Netflix)

“Stoutmoedig gaan waar niemand eerder is geweest” geldt ten slotte voor Star Trek: Discovery. In voorgaande seizoenen vond de serie plaats in het verleden, om kijkers te herinneren aan de Star Trek uit het verleden.

Maar nu is de Discovery-crew al bijna duizend jaar de toekomst in geschoten. Dat geeft de schrijvers de kans om een ​​deel van het Star Trek-universum te laten zien dat nog nooit is ontdekt.

Bekijk Star Trek Discovery op Netflix. Via onderstaande link is de app te downloaden in de Play Store.

Download Netflix in de Play Store (vrij)

2. Metropolis (NPO)

Metropolis is terug! In deze show laten lokale verslaggevers in verschillende landen hun wereld zien, vaak rond een centraal thema per aflevering. Deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen laat zien hoe het leven in Afghanistan, Peru en India wordt beïnvloed door Donald Trump. Meer dan de moeite waard als je meer over de wereld wilt leren.

READ  Dat doe je snel in de app

Je kunt Metropolis bekijken via de NPO Start app, die je via onderstaande link in de Play Store vindt.

Download de NPO Start-app in de Play Store (vrij)

3. Social Distance seizoen 1 (Netflix)

Door het coronavirus zijn we allemaal veel binnenshuis en spreken we vooral onze vrienden en familie via videobellen. Netflix heeft daar nu een serie over gemaakt. In Social Distance leer je mensen kennen die op hun eigen manier met deze nieuwe realiteit omgaan. Pijnlijk herkenbaar.

Bekijk Social Distance op Netflix. Via onderstaande link is de app te downloaden in de Play Store.

Download Netflix in de Play Store (vrij)

4. Geraldine & The Women (Videoland)

In deze documentaireserie voor Videoland volgt Geraldine Kemper zes vrouwen die te maken hebben gehad met seksueel geweld. Als gevolg hiervan leven deze vrouwen nu met een posttraumatische stressstoornis. In Kroatië proberen ze samen hun trauma te verwerken.

Je kunt Geraldine & De Vrouwen kijken via de Videoland app. De app is te vinden in de Play Store via onderstaande link.

Download Videoland in de Play Store (vrij)

5. Wind of Change (podcast)

Deze podcast is van eerder dit jaar, maar nog steeds de moeite waard. Je kent vast wel het nummer Wind of Change van de Duitse band The Scorpions. Een nummer dat prachtig hand in hand ging met de val van de Berlijnse muur.

In deze podcast onderzoekt journalist Patrick Radden Keefe een bijzonder verhaal over dit nummer. Hij heeft gehoord dat Wind of Change is geschreven door de CIA.

READ  Ik hoop dat walvissen over de hele buurt verspreid zijn

Je kunt de podcast beluisteren in onze favoriete podcast-app Pocket Casts via deze link. Deze app kun je via onderstaande link in de Play Store installeren.

Download Pocket Casts in de Play Store (vrij)

Lees ook onze eerdere streamingtips

More from Madison Garrett
Ubisoft Connect brengt cross-save naar alle nieuwe Ubisoft-games, zoals Assassin’s Creed Valhalla
Ubisoft heeft vandaag aangekondigd dat het wordt gelanceerd Ubisoft Connect, een online...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *