Final Fantasy 11 Mobile Game Development wordt stopgezet

Na een aantal jaren in de war te zijn geweest, lijkt het erop dat de ontwikkeling van de mobiele versie van MMORPG Final Fantasy 11 is stilgelegd.

Ondanks het begin van de nadering van de 20e verjaardag sinds de release, en de daaropvolgende lancering van mede-MMO Final Fantasy 14, Final Fantasy 11 gaat nog steeds sterk. Fans die hoopten op een mobiele herstart van de titel zullen echter teleurgesteld zijn als ze horen dat deze blijkbaar is geschrapt.

Square Enix werkte samen met de Koreaanse ontwikkelaar Nexon in een poging om een ​​remake of spin-off titel te maken op basis van de veroudering Final Fantasy MMORPG ontworpen voor mobiele telefoons. De ambities van de game waren hoog, maar helaas lijkt het uit elkaar te zijn gevallen voordat het ooit echt van start ging. Dit komt volgens een nieuw rapport van de Koreaanse gamesite MTN, wat aangeeft dat Nexon het opneemt Final Fantasy 11 is geannuleerd.

GERELATEERD: 10 dingen die je niet wist over Final Fantasy 11

Hoewel sommige conceptafbeeldingen van de game in voorgaande jaren naar voren kwamen, werd er nooit iets concreets aangekondigd met betrekking tot de game, met alleen voorgestelde startvensters die kwamen en gingen naarmate de tijd verstreek. Nu de Nexon-team leden die deel uitmaakten van de operatie zijn verplaatst naar andere projecten en het lijkt erop dat het project ronduit is stopgezet.

final fantasy 11 shantotto

Gelukkig voor fans van de MMORPG, Final Fantasy 11 ontvangt nog steeds nieuwe inhoud. Hoewel de MMORPG werd tegengehouden door technische beperkingen omdat hij oorspronkelijk werd ontwikkeld voor en gelanceerd op de PS2, heeft dat de ontwikkelaars er niet van weerhouden nieuwe evenementen, apparatuur, baanaanpassingen en zelfs verhalen aan de titel toe te voegen. Het valt nog te bezien of Final Fantasy 11 ooit een volledige herstart of remake zal krijgen, lijkt het erop dat het nog steeds zijn eigen toegewijde fanbase heeft die inhoud heeft om door te gaan met het verouderende spel.

Final Fantasy 11 Mobile is niet langer in ontwikkeling.

MEER: Square Enix kondigt Final Fantasy 11 Shantotto- en Chocobo-figuren aan

Bron: MTN

mihoyo paimon speciaal

Genshin Impact kondigt aankomend Paimon Quiz-evenement aan


Over de auteur

READ  The Witcher: Monster Killer, nu verkrijgbaar; Hoe gratis te downloaden op iOS en Android
Written By
More from Eda Greene

Een update over het bijwonen van Kansas Athletics Events – Kansas Jayhawks

Beste Jayhawks, Zoals vermeld in De boodschap van bondskanselier Girod, kunnen fans...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *