Final Fantasy 7 Remake Intergrade: Yuffie’s Moogle Hood is een reactie op Dirge of Cerberus

Toen we Yuffie voor het eerst leerden kennen tijdens de onthulling van Final Fantasy 7 Remake Intergrade, droeg ze een geweldige hoodie. Volgens FF7-co-regisseur Remake Motomu Toriyama is dit geïnspireerd door Dirge of Cerberus en gebruikt Yuffie het op geheime missies, ook al is het niet erg precies.
Square Enix Onlangs ging hij zitten met Toriyama-san en co-regisseur Naoki Hamaguchi om meer te praten over Final Fantasy 7 Remake Episode Intermission, Yuffie, het eerder genoemde kostuum van Moogle en meer.

PS2’s Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII verscheen ook op Yuffie, en ze is zo ongeveer gehuld in een soortgelijk moogle-kostuum. Volgens Toriyama-san wordt dit geïntroduceerd in deze nieuwe aflevering en verschijnt er meer Yuffie-personage.

In feite ontleent de omslag van Moogle zijn referentie aan het moment waarop het werd gebruikt [Dirge of Cerberus] – en Yuffie draagt ​​ze wanneer ze op een geheime missie is. ‘Zei Toriyama-san.’ Je zou kunnen denken dat het volledig undercover is, maar het zorgt er juist voor dat het nog meer opvalt in een stad als Midgar. Ik heb het gevoel dat dit gewoon “haar” is, en misschien wel waarom ik haar zo leuk vind! “

Dirge of Cerberus is een berucht spel onder fans van Final Fantasy 7. Het veranderde de originele RPG in een third-person shooter en hoewel het veel van de tekortkomingen van de originele Japanners verbeterde, schoot het toch tekort. De oorspronkelijke recensie van Dirge of Cerberus was positiever dan de meeste. “Is Dirge of Cerberus het beste gebruik van het universum van Final Fantasy VII? Absoluut niet. Is het een goede game met een sterk verhaal en af ​​en toe een shotgun-explosie? Zeker.”

READ  GameStop-voorraad: een student die veel geld verdiende met aandelen, doneert nu videogames aan een kinderziekenhuis

Ondertussen hebben Toriyama en Hamaguchi fans gerustgesteld dat, hoewel dit de Yuffie is die we kennen en waar we van houden uit Final Fantasy VII, ze zich geen zorgen hoeven te maken dat het hun materiaal steelt zoals het oorspronkelijk deed.

‘Ja, oorspronkelijk [Final Fantasy 7]Ze veroorzaakte problemen omdat ze de materialen van haar bondgenoten had gestolen! Maak je geen zorgen – in de nieuwe aflevering is Yuffie de hoofdrolspeler, dus wees gerust, je hoeft je geen zorgen te maken over het pakken van je waardevolle spullen. “Niet alleen zal je materiaal veilig zijn, voegde Hamaguchi eraan toe, er zullen ook gloednieuwe materialen zijn die niet zijn opgenomen in Final Fantasy 7 Remake.

Final Fantasy 7 Remake Episode Intergrade wordt opgenomen in nieuwe versies van Final Fantasy 7 Remake Intergrade voor PS5 en is ook beschikbaar als afzonderlijke aankoop voor degenen die Final Fantasy VII Remake op PS4 bezitten. Degenen die Final Fantasy 7 Remake op PS4 hebben gekocht, kunnen gratis upgraden naar de PS5-versie.

Heeft u een tip voor ons? Wilt u een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected]

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Sluit een tweet in en verder Zenuwtrekking.

Written By
More from Aubrey Mason

‘Devendra Fadnavis doet goed werk als leider van de oppositie’: Shiv Sena

De Shiv Sena prees vandaag Devendra Fadnavis als leider van de oppositie...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *