Obsidian zegt dat het de Pillars of Eternity-poort op de Nintendo Switch niet kan repareren

Pilaren der eeuwigheid, Obsidian Entertainment’s epische rollenspel dat voor het eerst werd uitgebracht in 2015, zal niet worden gepatcht op de Nintendo Switch. In feite zegt de uitgever van wel ik kan niet Het kan verder worden verbeterd vanwege de ontwerpbeperkingen van de hybride console. De aankondiging werd dinsdag gedaan Op Twitter.

Oorspronkelijk gefinancierd door Bijna $ 4 miljoen op KickstarterEn de Pilaren der eeuwigheid Het was een van de avant-garde titels in de renaissance van het isometrische rollenspelgenre, waaronder de Divinity: Original Sin en Wasteland-franchise. Deze gepauzeerde real-time titel, ook wel bekend als Computer Rollenspelgames (CRPG), is voortgezet Pillars of Eternity: A Dead Fire In 2018. Nintendo Switch-poort voor het originele spel met de titel The Pillars of Eternity: A Complete EditionEn de Het was Het werd uitgebracht in augustus 2019, Ontwikkeld door Obsidian en uitgegeven door Versus Evil.

De Versus Evil-advertentie luidt: “Het was een enorme taak om ons op dit punt te krijgen.” “We zijn helaas op het punt gekomen wat we kunnen doen met onze updates van de game en hebben de opties die we op de originele pc over hadden met betrekking tot de hardwarebeperkingen waarmee we werken, uitgeput.”

Versus Evil merkte verder op dat “hierdoor problemen aan ons worden gemeld”, verwijzend naar sommige gamefuncties die niet werken zoals verwacht.

Sinds de lancering in 2017 heeft de Nintendo Switch een verrassend aantal strategiespellen voor pc aangetrokken, waaronder verschillende CRPG-titels zoals Bijna 25 jaar Baldur-poort. Ondertussen zijn er meer moderne games, waaronder AAA-actiegames zoals controle En de Huurmoordenaar 3 – Ze hebben een cloudgebaseerd model aangenomen, waarbij gameplay in de game via een netwerkverbinding naar een hybride console wordt gestreamd.

READ  Save-games die niet langer speelbaar zijn na de aanstaande Baldur's Gate 3-update

Obsidian, waarschijnlijk het best bekend om zijn werk aan Fallout: New Vegas, Het was Microsoft heeft het onlangs verworven. Zoals Pilaren der eeuwigheid, Veel van zijn eerdere titels – inclusief de bekroonde RPG Buiten werelden Het blijft volledig eigendom van de studio.

Written By
More from Aubrey Mason

Er is nog een lange weg te gaan in de pandemie, zegt de WHO-functionaris, terwijl de VS 155.000 sterft

Amerikaanse leiders hebben moeite gedaan om regels voor sociaal verzamelen af ​​te...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *