PS Plus- en PS Now-leden gefrustreerd door dubbele PS4-games

In de afgelopen zes maanden hebben we een stemmingsverandering opgemerkt als het gaat om de aankondigingen van PlayStation 4-games die zijn opgenomen in de PlayStation Plus- en PlayStation Now-abonnementen. In wezen is het denkproces dat als je je bij beide aanmeldt, je eigenlijk begint te verliezen, omdat Sony voortdurend af en toe dezelfde titels aanbiedt. Een grote PS4-game maakt misschien al deel uit van PS Now, maar wanneer deze ook wordt bevestigd als een gratis PS Plus-toevoeging, winnen degenen die op beide zijn geabonneerd niets. Elke service krijgt toegang tot de titels op het moment dat u uw abonnement opzegt, zodat geen van beide de speeltijd kan garanderen als uw lidmaatschap afloopt. Hoe vaak komt deze botsing dan eigenlijk voor? We hebben de gegevens van de afgelopen zes maanden bekeken om er een oplossing voor te vinden.

Van de 16 PS4-games die sinds juni 2020 via PS Plus worden aangeboden, maakten er al vijf deel uit van PS Now. Dat zijn PlayerUnknown’s Battlegrounds, Street Fighter V, Vampyr, Middle-Earth: Shadow of War en Hollow Knight. In de tegenovergestelde richting werden Friday the 13th: The Game en Broforce onderdeel van PlayStation Now nadat ze de afgelopen zes maanden al gratis PS Plus-games waren geweest. Dat is een trefferpercentage van iets minder dan een derde als we kijken naar PlayStation Plus-games die al op PS Now staan.

Naar onze mening is dat niet zo te slecht. Sony bevindt zich in een lastige positie waarin het onwaarschijnlijk is dat absoluut iedereen die op zijn services is geabonneerd, tevreden zal zijn en dus zullen er altijd een of twee ongelukkig genoeg zijn om herhaalde titels in het aanbod te vinden. Het is echter waarschijnlijk dat het klagen is begonnen vanwege de positionering van de PS4-games waartoe leden al toegang hebben. In september werden PUBG en Street Fighter V gedupliceerd. Vampyr volgde een maand later en daarna werden Hollow Knight en Middle-Earth: Shadow of War vorige maand getrakteerd op abonnees. Daarom was er een periode van drie maanden waarin PS Now- en PS Plus-leden dezelfde titels kregen. De streak werd gelukkig doorbroken door de line-up van december.

READ  Anubhav Sinha legt de ontslag-tweet van Bollywood uit: ik zal alleen films maken

Dus, zou je kunnen zeggen dat er hier een probleem is? Tot op zekere hoogte zeker. Leden van de twee services kregen PS4-games waar ze al drie maanden op rij toegang toe hebben, en dat is waarschijnlijk niet oké. Als ze over een langere periode waren uitgerekt, zouden de klachten niet zo luid zijn. Maar hoe minder duplicaten Sony te bieden heeft, hoe beter. Ben je gefrustreerd door deze situatie? Deel uw mening in de reacties hieronder.

More from Madison Garrett

Spelers van het spel: verdediging

Oregon stond 421 yards toe in dit spel en 29 punten in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *