Final Fantasy XIII-mod zorgt ervoor dat de game van 2009 er als nieuw uitziet

Bliksem Final Fantasy XIII

Het is zo lang geleden dat ik heb ingecheckt Final Fantasy XIII– zeg, meer dan een decennium – maar een pc-versie van de game werd in 2014 uitgebracht, wat betekent dat modders in de tussentijd wat tijd hadden om ermee te werken. En ongelooflijke dingen doen.

Hoewel de game oorspronkelijk in 2009 werd uitgebracht, was de pc-poort van 2014 niet geweldig, met een groot aantal problemen, zoals beelden met een lage resolutie en een gebrek aan grafische opties (Iets van de beste Japanse uitgevers nog steeds Moeilijkheden bij het brengen van consolegames naar pc).

Lees verder

Nu lijkt het echter te zijn verschenen in 2021, dankzij een aantal mods Gemaakt door GreenThumb2. Eén verbetert praktisch elke omgevingstextuur in het spel, zodat spelers kunnen genieten Laatste Computers met een hoge resolutie worden vaak gebruikt door gamers. Een daarvan is het verwisselen van de vreselijke 720p-scènes voor de pc-versie voor vloeiendere 1080p-scènes (ondanks de exorbitante kosten van uw harde schijfruimte).

Maar wat het meest opvalt is FFXIII’s In-game personagemodellen — althans voor de hoofdrolspelers — en vervingen ze door hun eigen scènemodellen, die veel gedetailleerder zijn (met meer polygonen en texturen met een hogere resolutie) en daardoor visueel indrukwekkender.

Lightning-model geboekt&# x002019;  s tussenfilmpje was eerder voor sommige filmscènes, en kan nu in het hele spel worden gebruikt.

Het cutscene-model van Lightning, dat eerder was gereserveerd voor sommige filmscènes, wordt gedurende de hele game geboekt.

Final Fantasy XIII’s Een plaats in ons collectieve bewustzijn is onlangs overschaduwd, niet alleen door het grootste succes Final Fantasy XV Maar ook de aanhoudende populariteit van de MMO Final Fantasy XIV En een onverzadigbare honger naar poorten, heruitgaven en remakes van klassiekers zoals Final Fantasy VII.

Echter, zoals Heather twee jaar geleden schreef, is er na meer dan een decennium veel om van te houden aan de game, dus als deze tweaks u doen nadenken over het opnieuw activeren van de informatie, zult u misschien aangenaam verrast zijn. Zeker nu je er zoveel beter uit gaat zien.

READ  Wat zijn de systeemvereisten voor New World op pc?

Als je hebt Laatste Op pc kunt u alle bestanden vinden Moet dit proberen op de Nexus-pagina van GreenThumb2.

bedankt subliem!

Written By
More from Max Mcgee
COVID-19-patiënt sterft in Karnataka-ziekenhuis, familie fakkels ambulance
Senior politieagent, inclusief politiecommissaris Thiyagaraja, is ter plaatse (Bestand) De familieleden van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *