Final Fantasy XVI PlayStation 5 Edition Stijg op naar de hoge luchten

Foto: Duwplein

De Collector’s Edition van Final Fantasy 16 is best gaaf – Ze zijn ook helemaal uitverkocht. Inclusief een gigantisch beeldje zoals Eikons Ifrit en Phoenix, evenals een set spelden, een stalen kast en een stoffen kaart, is het hele pakket te koop voor £ 329,99 / $ 349,99. Terwijl je op de wachtlijst kunt komen Square Enix-webwinkel Om op de hoogte te worden gehouden wanneer er meer beschikbaar zijn, is deze limited edition waarschijnlijk allang verdwenen.

Dat maakt het een ideale kans voor speculanten. ebay Er verschijnen aanbiedingen die het item al verkopen voor het dubbele van de MSRP, en sommige zijn gedurfd genoeg om maar liefst £ 999,99 te bevelen. Het is onwaarschijnlijk dat iemand zulke hoge kosten zal betalen, vooral wanneer verkopers nog geen voorraad bij de hand hebben, maar het laat alleen maar zien hoe frustrerend deze tijdelijke items kunnen zijn. Square Enix was bijzonder slecht met de beschikbaarheid van dit spul: pre-orders voor Final Fantasy Pixel Remaster Anniversary Edition worden momenteel ook gegeseld voor meer dan $ 1.200.

Al met al zou je wanhopig (en rijk) moeten zijn om dat soort geld op te hoesten. Als je geen pre-order voor de Collector’s Edition van Final Fantasy 16 hebt gekregen, raden we je aan het bestaan ​​ervan te vergeten en verder te gaan met je leven. Ja, dit stalen boek en beeldje zullen geweldig staan ​​op je plank – maar heb je het echt nodig? Niet voor meer dan het dubbele van de adviesprijs doe je het niet!

READ  Samenvatting: Reacties op Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

Houd er rekening mee dat sommige van de externe links op deze pagina gelieerde links zijn, wat betekent dat als u erop klikt en een aankoop doet, wij mogelijk een klein percentage van de verkoop ontvangen. Lees de FTC Disclosure voor meer informatie.

Written By
More from Lesley Curry
Final Cut voor iPad benadrukt de beperkingen van iPadOS
De iPad bestaat al 13 jaar, maar pas in 2015 begon Apple...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *