Het optreden van Pink Mercy uit Overwatch 2 is er niet meer, maar de liefdadigheidsevenementen zijn terug

Het optreden van Pink Mercy uit Overwatch 2 is er niet meer, maar de liefdadigheidsevenementen zijn terug

Het verzamelen van Overwatch 2-skins is een groot deel van de aantrekkingskracht van veel spelers, maar een van hun meest iconische skins is sommigen al jaren ontgaan. De Overwatch 2 Pink Mercy-skin kon worden gekocht als onderdeel van een liefdadigheidscampagne, maar is sindsdien niet meer beschikbaar in multiplayer. De recente verschijning in een Amazon Prime Gaming-advertentie veroorzaakte vragen, maar de uitvoerend producent van de game zegt dat dat een vergissing was, hoewel hij opmerkt dat er in de toekomst meer Overwatch 2 liefdadigheidsevenementen gepland zijn.

De Pink Mercy-skin werd in mei 2018 korte tijd te koop aangeboden om geld in te zamelen voor de Breast Cancer Research Foundation. Sindsdien is het nooit meer verkrijgbaar geweest, maar het blijft een van de meest begeerde looks van de Zwitserse tovenaar. Sommige spelers zijn zo ver gegaan dat ze Battlenet-accounts nodig hebben om ze te bemachtigen (iets dat in strijd is met de servicevoorwaarden van Blizzard, dus probeer het niet zelf).

De recente verschijning van de skin in een Prime Gaming-advertentie waarin aankomende gratis Overwatch-skins aan zijn abonnees worden getoond, heeft veel gamers doen afvragen of de skin eindelijk terug is. Helaas is dit niet het geval. De advertentie is verwijderd Overwatch 2 CEO Jared News zei (via Cavalerie controle), “Het was niet de bedoeling om Pink Mercy te laten zien, sorry. We hebben dat specifieke stuk niet gemaakt en hebben ervoor gezorgd dat we de fout hebben gecorrigeerd nadat we het zagen.”

Sprekend op een Twitter-account met de naam “Bring Back Pink Mercy 2023” (voor het geval je sceptisch was over de wenselijkheid van de huid), vervolgt Neuss: “We willen zeker meer liefdadigheidsevenementen doen en bespreken opties. Ik zal ze zeker aankondigen.” !

READ  Overwatch 2-teams worden kleiner

Natuurlijk is er geen garantie dat Pink Mercy bij dergelijke evenementen zal terugkeren – maar Neuss zelf zegt dat hij enthousiast zou zijn over het vooruitzicht. “Ik heb het de eerste keer gemist”, zei hij Uitleggen, “Dus ik wil dat een andere egoïst het krijgt terwijl hij een goed doel steunt.” Het laatste woord over de skin was echter van Community Director Andy Belford, die adverteerder In maart 2022: “We hebben geen plannen om de look of iconen van Pink Mercy terug te brengen.”

Met zijn kenmerkende visuele effecten en geluidssignalen komt Pink Mercy misschien wel het dichtst in de buurt van de originele game tot de legendarische tinten van Overwatch 2, dus het zal zeker een welkome aanblik zijn als het terugkeert.

Nu seizoen 4 van Overwatch 2 is begonnen, moet je ervoor zorgen dat je op de hoogte bent van de meta door onze lijst met de beste Overwatch 2-personages om te spelen te bekijken. Aaron Keller van Blizzard plaagde binnenkort ook de aanstaande veranderingen van Lifeweaver in een update, dus kijk uit naar de nieuwste ondersteuning voor Overwatch 2 als concurrent om de rangen te verhogen wanneer ze arriveren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *