Yule-logs van videogames: geniet van deze door Hades en Pokémon geïnspireerde branden

Voor degenen onder ons die in huizen zonder open haarden wonen, is ‘rond de haard van een lange, doorlopende video op Netflix of YouTube zitten’ het op één na beste. Gelukkig heeft game-ontwikkelaar Supergiant Games een yule-logboek voor de hele dag gemaakt op basis van zijn populaire game Hades – wat toevallig zo is Polygon’s keuze voor de game van het jaar 2020.

U kunt genieten van Supergiant’s House of Hades yule log – in 4K niet minder! – rechtstreeks van YouTube. Het biedt 12 uur ononderbroken knetterend geanimeerd vuur aangevuld met kransen van granaatappels en gouden schedels. Omringende onderwereldse geluiden helpen echt de sfeer te bepalen.

Het is een leuke afwisseling van de Fireplace for Your Home-serie die beschikbaar is op Netflix – ik ben zelf een Birchwood Edition-man – en een heerlijke sfeer als je aan het spelen bent Hades in handheld-modus op uw Switch.

Als alternatief, als u op zoek bent naar iets warms en Pokémon-infused, er is ook Charmander’s Fireside Slumber. The Pokémon Company bracht die ASMR-video eerder dit jaar uit, zodat kijkers konden genieten van de rustgevende geluiden van een kampvuur en Charmander’s onblusbare staart. (Hoewel Charmander’s Fireside Slumber meer klinkt als een zich uitbreidende bosbrand dan als een koude kajuithaard, die ik minder ontspannend vind.)

READ  Intel biedt een 100% betere game-ervaring dan Apple Mac-laptops.
Written By
More from Lesley Curry

Technische tip: het e-mailadres van iemand online vinden

bijhouden je inbox Op sommige dagen voelt het eindeloos. Tussen werk, je...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *