Firebase Z Easter Egg Quest in Call Of Duty: Black Ops Cold War leeft nu

Bijwerken: Na een uur vertraging te hebben opgelopen, zette Treyarch de missie van Firebase Z Easter om live te gaan. Het is nu beschikbaar om op alle platforms te spelen. Bekijk onze gids op Hoe de Firebase Z-missie te voltooien., Die je helpt bij het inschakelen van de stroom en het activeren van de Pack-A-Punch Machine – we zullen de handleiding bijwerken naarmate we meer te weten komen over de missievereisten.

De Firebase Z-missie was oorspronkelijk gepland om te starten om 9.00 uur PDT / 12.00 uur ET, maar werd op vrijdag 5 februari om 10.00 uur PDT / 13.00 uur ET gelanceerd op zijn nieuwe tijdstip.

Het originele verhaal volgt …

De nieuwe Firebase Z-map is nu mogelijk voor iedereen beschikbaar om in zombiemodus te spelen in Call of Duty: Black Ops Cold War, maar een van de belangrijkste elementen – de belangrijkste Easter Egg-missie – is tijdelijk uitgeschakeld. Treyarch heeft onlangs bevestigd dat het paasei niet beschikbaar zal zijn zodra Firebase Z wordt gelanceerd, maar in plaats daarvan op vrijdag 5 februari aankomt.

In een tweet zei Treyarch dat dit is “om ervoor te zorgen dat iedereen evenveel kan zoeken”. Alle spelers kunnen beginnen om 9 uur PDT / 12 uur ET. Je kunt een glimp opvangen van Firebase Z zelf in de onderstaande video.

Firebase Z brengt nieuwe personages naar Black Ops Cold War Zombies, samen met coole nieuwe mechanica en wapens. Het is logisch om iedereen tegelijk met paaseieren te laten deelnemen, aangezien de voortdurende verhaallijn in Zombies een grote aantrekkingskracht heeft op de menigte-achtige setting.

READ  Speciaal onderzoeksteam gevormd door UP To Probe The Rise Of Vikas Dubey

De update voegt ook de nieuwe Express Multiplayer Map, Modes, Playlists en vier extra Maps voor Prop Hunt toe. Ongeveer 9 GB. Je kunt controleren Volledige correctienotities voor meer details.

In de Verenigde Staten was de Koude Oorlog in Black Ops Bestverkochte game van 2020. Het heeft ook enkele van zijn nieuwe functies in het gratis Battle Royale-spel gerold Oorlogsgebied, Dat begon als een stuk Call of Duty: Modern Warfare. Activision zei dat het verwacht dat Warzone zich zal blijven ontwikkelen naast de jaarlijkse Call of Duty-releases. Ondertussen wordt Activision gelanceerd Rechtszaak wegens inbreuk op het auteursrecht Op een Modern Warfare-personage.

الان العب: Call of Duty Firebase Z New Zombie Map

قد تحصل GameSpot على عمولة من عروض البيع بالتجزئة.

Written By
More from Aubrey Mason

‘Fortnite’-maker Epic vroeg Apple om een ​​eigen iPhone App Store te publiceren

Half augustus kreeg de razend populaire game “Fortnite” een update waarmee spelers...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *