First Destruction AllStars-informatie vrijgegeven door Lucid Games

Vernietiging AllStars werd een tijdje geleden aangekondigd als een launch game voor de PlayStation 5, maar afgezien van enkele screenshots was hier nog weinig over bekend Vernietiging Derby-achtige racespel. Lucid Games heeft onlangs een ton Vernietiging AllStarsinformatie vrijgegeven via de PlayStation-blog.

Elke game word je in de arena gedropt en sprint je naar de dichtstbijzijnde auto. Dan is het zaak om de andere auto’s te slopen. Als je zelf het kind bent, kun je te voet verder gaan en bijvoorbeeld voorwerpen verzamelen om vallen te plaatsen of proberen de auto van een andere speler te kapen. De arena’s worden zo ingericht dat je zowel in de auto als te voet voldoende bewegingsruimte hebt.

De zestien speelbare helden hebben elk hun eigen vaardigheden. Zo kun je onzichtbaar worden of een spoor van vuur achterlaten. Ook heeft elk personage zijn / haar eigen unieke en krachtigere auto om het speelveld te domineren. Lucid Games zal hun game na de lancering blijven ondersteunen met nieuwe inhoud.

Vernietiging AllStars verschijnt op 19 november 2020 exclusief voor PlayStation 5 en draait in dynamische 4K-resolutie met 60 frames per seconde. Er zal ook een Digital Deluxe-versie beschikbaar zijn, met de onderstaande voordelen:

  • 1 Legendarische personage-skin en voertuig-skin: omarm de duisternis en word The Crow
  • Een dansemote voor het personage Lupica
  • 4 banners en 5 avatars om je spelersprofiel op te fleuren
  • 10.000 AllStar-valuta om je personage te pimpen. Deze in-game valuta kan worden verkregen door online potten te spelen

Written By
More from Aubrey Mason

Shilpa Shetty inspireert me enorm, zegt Dil Toh Happy Hai Ji-acteur Donal Bisht in exclusieve chat

Model-gedraaide actrice Donal Bisht staat bekend om het uitbeelden van de rol...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *