Cyberpunk 2077 Patch 1.31 maakt zijn weg weer nat

Een man staat naast een motorfiets en kijkt naar de skyline van de nachtelijke stad in Cyberpunk 2077.

afbeelding: Rode Project-cd

voor een minuut daar, Cyberpunk 2077 film Het was niet nat genoeg. Vandaag dankzij een update die de verloren watereffecten in deze turbulente open-wereld-shooter herstelt.

Cyberpunk 2077 film Gevangen in een getijdenpatroon. CD Projekt Red zal een patch uitrollen, een paar dingen repareren en in het proces een paar andere breken. Na de grote update van het spel in augustus, Regenwater laat daken er niet nat uitzien. Update van vandaag, patch 1.31Dit is technisch opgelost. In feite, oppervlakken Natter dan ooit.

Update 1.3, de derde grote update van de beruchte buggygame, bracht veel verbeteringen, maar veranderde ook de effecten van water drastisch, met name hoe de oppervlakken eruitzagen voor en na regen. Blijkbaar was het een probleem met het belachelijk genoemde “systeem voor natte oppervlakken”.

De update van vandaag gaat niet alleen over het natter maken van het water. Het beweert ook een reeks kleinere problemen aan te pakken, waaronder mislukte herlaadtijden en de verkeerde hoogte van de geladen sprong in het spel. Bovendien repareert het niet-progressieve bugs in sommige taken. Je zult nu in staat zijn om met de bedoeïenen te praten en dingen op gang te brengen ‘met een beetje hulp van mijn vrienden’. En “Beat on the Brat” zal niet plotseling spelen.

Velen zijn bekend Cyberpunk 2077 filmZijn turbulente geschiedenis nu. Hij zij in grove vorm gebakken Op consoles van de laatste generatie, die CDPR voor recensenten verborgen hield door alleen pc-versies uit te brengen voordat ze werden uitgebracht. Dit leidde naar Terugbetalingsverzoeken Van ontevreden spelers, de Sony trok het spel Uit de PlayStation Store voordat u het opnieuw toevoegtZij het met een disclaimer voor zijn schokkerige prestaties op PlayStation 4.

Te midden van de onrust zei CDPR dat het verschillende grote patches voor het spel zal uitbrengen: één in januari, één in februari (ging uit in maart), en de derde langs de lijn. Het werd uiteindelijk de 1.3-patch waar fans de lente en het grootste deel van de zomer op hadden gewacht, alleen om de watereffecten te laserfocussen. #mflaj Helemaal opnieuw.

READ  Welke klassieke franchise zou je graag terug zien?
Written By
More from Aubrey Mason
Battlefield 2042-rapport beweert dat de game “F****d” is
volgens nieuw Slagveld 2042 Volgens het rapport zit de aankomende first-person shooter...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *