Fix “Apple Podcasts niet gedownload” tip 2022

Deze tutorial gaat over het probleem ‘Apple Podcasts downloaden niet’ oplossen. We zullen ons best doen om u deze handleiding te laten begrijpen. Ik hoop dat je deze blog leuk vindt Probleem “Apple Podcasts niet downloaden” oplossen. Als je antwoord ja is, deel het dan alsjeblieft nadat je dit hebt gelezen.
inhoudsopgave

Controleer of Apple Podcasts niet kunnen downloaden, probleem is opgelost

Heb je nog steeds downloadproblemen bij het gebruik van Apple Podcasts op de iPhone? Soms doet het klikken op het downloadpictogram naast de aflevering niets. Of de downloadinstellingen worden niet ingeschakeld zoals verwacht. Kleine bugs en glitches, onvoldoende machtigingen en defecte netwerkinstellingen zijn de meest voorkomende redenen die kunnen voorkomen dat Apple Podcasts uw audiobestanden lokaal op uw iPhone downloaden. In veel gevallen zal uw iPhone geen podcasts downloaden omdat deze niet is verbonden met een Wi-Fi-netwerk.

Verschillende stappen voor probleemoplossing in dit artikel helpen u bij het diagnosticeren van wifi-problemen. Later zullen we echter andere redenen bespreken waarom podcasts mogelijk niet op uw iPhone worden geladen. Voordat we dieper graven, moet u ervoor zorgen dat de functie Podcasts synchroniseren is ingeschakeld. Als je je podcasts van iTunes hebt gedownload, moet je ze synchroniseren met je iPhone voordat je ernaar kunt luisteren.

Om ervoor te zorgen dat uw audiobestanden worden gesynchroniseerd met uw iPhone, gaat u naar “Instellingen -> Podcasts” en zet u de schakelaar naast “Synchroniseer Podcasts” aan. Als de schakelaar groen is, is podcast-synchronisatie ingeschakeld. Als Podcasts synchroniseren niet is ingeschakeld, tikt u op de schakelaar om deze in te schakelen.

READ  Download het Molotov.tv APK-bestand gratis op Android

Probleem “Apple Podcasts downloaden niet” oplossen

Start je iPhone/iPad opnieuw op

Start door uw iPhone of iPad opnieuw op te starten. Er zijn veel problemen opgelost na de herstart. Dit zou het probleem moeten aanpakken. Natuurlijk heb je voor Apple Podcasts natuurlijk een netwerkverbinding nodig om afzonderlijke afleveringen te streamen of te downloaden.

Controleer netwerkinstellingen

Elke netwerkgerelateerde probleemoplossing moet beginnen met ervoor te zorgen dat uw netwerk met andere toepassingen werkt. Probeer andere toepassingen die afhankelijk zijn van uw internetverbinding en kijk of de inhoud wordt geladen zoals verwacht.

 • Schakel wifi uit en weer in.
 • Vergeet het netwerk en maak opnieuw verbinding.
 • Schakel de vliegtuigmodus in en schakel deze na een minuut of zo uit.
 • Reset netwerk instellingen. Open Instellingen> Algemeen> iPhone overbrengen of resetten> Reset> Netwerkinstellingen resetten.
 • Eenmaal daar kunt u de netwerkinstellingen resetten en opnieuw proberen verbinding te maken.

Aan de andere kant, als alles werkt maar Apple Podcasts nog steeds niet kunnen worden gedownload naar je iPhone, probeer het dan te repareren door deze stappen te volgen:

 • Schakel mobiele data in in de Podcasts-instellingen. Open Instellingen > Podcasts. Schakel mobiele data in. Dit geldt natuurlijk als je mobiele data gebruikt om podcasts te beluisteren en te downloaden.
 • Open in hetzelfde instellingenmenu Mobiele downloads. Je kunt Always Request Only instellen om te controleren of de podcast je de prompt geeft.
 • Schakel Bibliotheek synchroniseren in als je wilt blijven luisteren naar podcasts die je op andere apparaten met je Apple-account hebt gestart.

Controleer inhouds- en privacybeperkingen

Niet veel gebruikers zullen rommelen met de inhoud en privacybeperkingen, wat betekent dat deze opties waarschijnlijk niet de oorzaak zijn van het Apple Podcasts-probleem. Het is echter de moeite waard om te overwegen of u deze optie hebt ingeschakeld. Er zijn veel beperkingen en beleidsregels die u kunt wijzigen, maar omwille van het oplossen van problemen raden we u aan Inhouds- en privacybeperkingen volledig uit te schakelen. U kunt als volgt inhouds- en privacybeperkingen op uw iPhone uitschakelen:

 • configuratie openen.
 • Selecteer de gebruiksduur van het apparaat.
 • Klik op Privacy- en inhoudsbeperkingen.
 • Schakel op het volgende scherm de optie Inhouds- en privacybeperkingen uit.
READ  Tweakdoor-beoordelingen: download gratis apps van derden! Is het veilig en legaal?

Podcasts opnieuw installeren

Het leuke van veel van de apps die bij iOS worden geleverd, is dat je ze veilig opnieuw kunt installeren en op deze manier bugs en problemen kunt oplossen. Volgens verschillende rapporten konden gebruikers podcasts normaal downloaden nadat ze de app hadden verwijderd en opnieuw toegevoegd vanuit de App Store. Met dat in gedachten, kun je Podcasts als volgt opnieuw installeren op je iPhone of iPad:

 • Houd het pictogram Podcasts op het startscherm of in de app-bibliotheek ingedrukt.
 • Klik op Toepassing verwijderen.
 • Selecteer App verwijderen en bevestig.
 • Open de App Store, zoek naar Podcasts en installeer de app opnieuw.

Alle instellingen wissen

Uiteindelijk kun je proberen alle instellingen te resetten, maar met de bovenstaande stappen hebben we min of meer alle mogelijke hoeken behandeld. Je kunt het probleem hier ook aan Apple melden en we hopen dat ze het in de volgende update oplossen. Hoe je alle instellingen op je iPhone reset, lees je hier.

We kunnen het echter een behuizing noemen. Bedankt voor het lezen en als je vragen of suggesties hebt, deel ze dan met ons in de comments hieronder. We kijken ernaar uit van u te horen.

Laatste woorden: probleem “Apple Podcasts downloaden niet” oplossen

Ik hoop dat je dit artikel begrijpt Probleem “Apple Podcasts downloaden niet” oplossenAls uw antwoord nee is, kunt u alles vragen via het gedeelte van het communicatieforum dat verband houdt met dit artikel. En als je antwoord ja is, deel dit artikel dan met je familie en vrienden.

READ  Hoe de nieuwste PUBG Mobile Lite 0.22.1 APK voor Android in 2022 te downloaden
Written By
More from Eda Greene
Waar een NHS-pas downloaden omdat de EU het British Jab-certificaat accepteert
De Europese Commissie heeft aangekondigd dat ze de NHS Covid Pass gaat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *