Square Enix-branding markeert de terugkeer van de populaire PS1-horrorserie

Het nieuwe merk Square Enix markeert de terugkeer van de populaire PS1-horrorserie. Wanneer PlayStation-gamers aan PS1-nostalgie denken, zullen ze de console waarschijnlijk associëren met een paar verschillende genres, zoals JRPG’s en horror, twee genres waarvan velen denken dat ze ondervertegenwoordigd zijn in het moderne tijdperk, althans in vergelijking met eerdere generaties. En vooral dit spel valt in het laatste kamp.

Meer specifiek, op 20 april heeft Square Enix een handelsmerk ingediend in de Verenigde Staten ten gunste van: Het effect van angst, een reeks horror-actie-avonturen die in 2000 debuteerde via Kronos Digital Entertainment, Eidos Interactive en via de game met dezelfde naam. Bij de release verkocht het spel goed en werd het goed beoordeeld. Dit leidde naar Angsteffect 2: Retro Helix, die, ondanks zijn naam, eigenlijk een prequel was. Die arriveerde een jaar later, ook via PS1, en werd even positief onthaald. De serie was toen slapend tot 2015, toen Het effect van angst, een vervolg, werd uitgebracht via Sushee, Forever Entertainment en Square Enix. Het is onduidelijk hoe het werd verkocht, maar het was een enorme kritieke flop. Velen vroegen zich destijds af of dit het einde van de serie zou zijn; Maar een jaar later, een nieuwe editie, Het effect van angst opnieuw uitvindenaangekondigd door Forever Entertainment. Het is alweer drie jaar geleden dat we een concrete update kregen over Het effect van angst opnieuw uitvindendus het is niet duidelijk wat de staat ervan is, maar het is mogelijk dat dit nieuwe merk zijn aanwezigheid aangeeft.

READ  Falcons vs. spelvoorbeeld Bucs, tweede week

Om ervoor te zorgen dat Square Enix het handelsmerk verlengt, moet het bewijzen dat het het in een bepaalde hoedanigheid gebruikt. De instructies hiervoor zijn erg soepel, dus deze update geeft dit mogelijk niet aan Het effect van angst opnieuw uitvinden Of een ander spel, maar dat is de betekenis.

Voor nu, gok hier voor wat het is, wat giswerk is. Het merk is echt en nieuw, maar het is moeilijk om te weten wat je er wel en niet van moet maken.

Op het moment van publicatie hebben noch Square Enix, Forever Entertainment, noch enige betrokken persoon commentaar geleverd op het merk, noch op de speculatie die het heeft gecreëerd. Als dit verandert, zullen we het verhaal dienovereenkomstig bijwerken.

Totdat , jimatsu.

More from Madison Garrett
Misschien heb je het meest memorabele videogamemoment van 2021 gemist
terwijl ik rondliep Door de veelkleurige markten weet hier, toevallig gezien Drax...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *