Fix PUBG kon code niet ophalen van Xbox Fout

Bij sommige Xbox One-spelers is een fout opgetreden die bekend staat als: Kan token niet ophalen van Xbox Volgens ons begrip van gebeurtenissen. Het is geen veelgemaakte fout, maar dat betekent niet dat we hem niet naar bed kunnen brengen. Nu verschijnt deze fout meestal wanneer de gebruiker probeert verbinding te maken met de videogameserver in een poging om online te spelen. Onlangs hebben mensen die spelen PlayerUnknown Battlegrounds Ze staan ​​er vaak om bekend dat ze er persoonlijk mee omgaan “Kan token niet ophalen van Xbox.”

Wat is de reden waarom PUBG de Xbox-foutcode niet krijgt?

Zoals hierboven vermeld, is de fout gerelateerd aan mislukte pogingen om verbinding te maken met de server, dus het is niet exclusief voor PUBG. Elke game kan deze fout tegenkomen, maar op dit moment is het meer geneigd om te verschijnen met PlayerUnknown Battlegrounds.

Fix PUBG kon code niet ophalen van Xbox Fout

Welnu, als u de fout wilt herstellen die het adres heeft getroffen, moeten de volgende acties in de goede richting gaan:

  1. Mogelijke serverproblemen met betrekking tot het spel
  2. Bent u tijdelijk geschorst?

1]Mogelijke serverproblemen gerelateerd aan het spel

Het meest waarschijnlijke scenario hier is de mogelijkheid dat de servers niet werken zoals zou moeten. Deze dingen gebeuren van tijd tot tijd. In de meeste gevallen kunt u niets anders doen dan achterover leunen en wachten tot de servers terugkeren naar hun normale toestand.

Als u niet alleen wilt wachten maar een onderzoek wilt instellen, kunt u een bezoek brengen aan PUBG officiële statuspagina. Hier kunt u informatie krijgen over of de servers down zijn of niet.

READ  Bespaar bijna $ 50 op een 4TB Seagate externe harde schijf voor Xbox One

Als servers de primaire boosdoener zijn, denken we dat het het beste is om je Xbox One-console uit te schakelen en te wachten tot het probleem is verholpen.

Een andere optie is om de andere Site Down Detector-websites te bekijken in plaats van de PUBG-sectie. Het is een geweldige site om servers te controleren op PUBG en andere videogames.

2]Bent u tijdelijk verbannen?

In sommige gevallen weet je misschien niet of er een tijdelijke ban aan je account is gekoppeld. Als dat het geval is, zou dat het kunnen verklaren “Kan token niet ophalen van Xbox.” Houd er rekening mee dat als je cheats gebruikt in PUBG, je geen tijdelijke ban krijgt maar een permanente ban.

Om erachter te komen of uw account is verbannen, is het de bedoeling om contact op te nemen met de ontwikkelaars door een ticket aan te maken op de officiële website.

Dit kunnen we doen door een bezoek te brengen aan Officiële PUBG-ondersteuningspaginaEn vanaf daar klik je Accountbeheer Direct.

Als u klaar bent, klikt u op Ticketregistratieen zorg er vervolgens voor dat PUBG Xbox Support is geselecteerd. Leg vanaf daar in detail uit waarom je ervoor hebt gekozen om het ticket te maken.

Kies ten slotte Ban als uw probleem en verzend vervolgens het ticket. Als alles volgens plan verloopt, zou iemand van PUBG binnen een paar dagen of minder contact met je moeten opnemen.

lezen: Fix PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) muisversnelling.

Fix PUBG kon code niet ophalen van Xbox Fout

Written By
More from Vanessa Hale

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 spoilers voor Nintendo Switch, PS5 en Xbox Series X

geluid Tony Hawk Pro Slider 1 en 2 Het zal binnenkort overgaan...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *