Patriots Bootcamp Notebook: Josh O’Shea benadrukt zijn spelveranderende kracht

de New England Patriots Voor de tweede dag op rij (en de vierde keer op deze bootcamp) keerden ze maandagmiddag terug naar de pads. Met slechts een paar dagen voor het debuut van het eerste elftal pre-season tegen Washington voetbalteamDe Patriots verhoogden de fysieke kracht aan beide kanten van de bal en zetten de quarterbacks Cam Newton en Mac Jones onder druk.

Voordat de Patriots teruggaan naar Gillette Stadium voor de training van dinsdag, gaan we maandag ons bootcamp-notitieboekje opruimen.

Aanwezigheid

Afwezigen: CB Stefon Gilmore (PUP), DT Bryon Cowart (PUP), QB Jarrett Stidham (PUP), LB Chase Winovich (PUP), TE Dalton Keene (IR), LB Cameron McGrone (NFI), S Joshuah Bledsoe (NFI), LB Rickon Macmillan (IR), K Nick Folk, RB Brandon Bolden, S Adrian Colbert, CB D’Angelo Ross, TE Hunter Henry, C David Andrews, LS Joe Cardona

terugkeerders: WR Nelson Agulor, DT Achim Spence

verwondingen

DL Christian Barmore: De rookie had in de praktijk nog een stint in de medische tent na een periode van 1-op-1 oefeningen tegen een lineaire spits. Barmore liet zijn rechterbeen/knie controleren voordat hij uiteindelijk weer aan het werk ging.

Afhalen

McJones blijft indruk op hem makenEn Cam Newton blijft eerste: Het was een solide vertoning van beide middenvelders op maandag, aangezien het team blijft zoeken naar consistent spel vanuit het centrum. Terwijl Cam Newton nieuwe acteurs blijft zien, blijft Jones’ vertrouwen in de aanval groeien.

Na een run van twee minuten om de training af te ronden, voerde Jones een perfecte 4 van 4 uit tegen de verdediging van het scoutsteam. Na te zijn begonnen met een wielworp van 30 meter naar Sony Michel – die een indrukwekkende over-de-schouderduik aan de rechterkant deed – eindigde Jones de oefening met een prachtige 20-yard schouderachterwaartse touch-pass naar Marvin Hall.

READ  Zidane wijst de tag 'Special one' af na Real's La Liga-glorie

Eerder in de 11-11 tegen de verdediging van het eerste elftal leidde Jones opnieuw een degradatiecampagne. De meest indrukwekkende worp van de speler kwam in een korte pass naar Kendrick Bourne, toen de rookie uit de pocket werd gedwongen en naar een zacht bedekt deel van het veld wees voordat hij de pass voltooide.

Newton werd ook op de proef gesteld in een training van twee minuten – met een zware mix van Nirvana en Green Day op de achtergrond. Newton voltooide slechts 2 van de 5 passen tegen de startende verdediging, maar werd gehinderd door de val van Christian Wilkerson op een kort slash-pad.

In totaal was Newton maandagmiddag 11 van de 17 in actie van 11 tot 11. Hij gooide een veiligheidsonderschepping van Adrian Phillips op een pass achter Jonnu Smith – een terugkerend probleem van de veteraan deze zomer. Newton kreeg zijn middagworp, toen hij er een in de emmer liet vallen voor James White op een wielpad langs de rechterzijlijn. Ook wit maakte de vangst.

Adrian Phillips straalt weer: Adrian Phillips was een beest om de patriotten te verdedigen in dit trainingskamp. Na de onderschepping van Newton eerder op de dag, beëindigde Phillips Newtons twee minuten durende training door een pass naar Juno Smith te breken in de eindzone – een van de beste heen en weer wedstrijden in het kamp.

Met 11 trainingen tot nu toe, omvat de veiligheid van de 29-jarige twee onderscheppingen en vier pasbreuken. Hij was altijd een van de beste spelers van het hele team.

READ  Golden Knights vs. Lawine - Samenvatting van het spel - 30 mei 2021

Josh O’Shea’s snelheidsflitsen: Zelfs met beperkt werk in zijn rookiejaar, waren Josh O’Shea’s snelheid en sportiviteit bij de vleugelverdediger moeilijk te missen. Na een sterke start van het kamperen deze zomer, domineerde de tweedejaars de offensieve eenheid van de Patriots op maandagmiddag in 11v11-oefeningen.

Bij actie op de doellijn gebruikte Uchi zijn snelheid om door de aanvalslinie te breken en Sonny Michelle’s run achter de scrimmagelijn te schieten. Later in de cross-overs scoorde Uchi twee potentiële bags, waarmee hij Trent Brown in één evenement in de rechterhand hield. Met zijn snelheid en tempo zou Uchi dit seizoen een serieus probleem moeten zijn voor de tegenstander.

Andere notities:

  • Deathrich Wise is het hele trainingskamp solide geweest voor de Patriots en had maandag zijn beste training van de zomer. Wise, die een 4-jarig contract van $ 22 miljoen buiten het seizoen tekende, scoorde een “zak” op Newton in 11-uit-11 actie.Wise behaalde ook schone overwinningen op Isaiah Wynn en Jonnu Smith in het enkelspel.
  • Ondanks dat hij vrijdag zijn rode contactloze trui kwijt was, zat Kyle Van Noy van de training 1 op 1 voor de tweede training op rij tegen de aanvallende lijn.
  • Met David Andrews (hand) uit de training, speelde Ted Karas bij de start centrumspits om 11-11. James Ferencz speelde centrum toen Karas, die zondag terugkeerde van een blessure, werd uitgesloten van een hardloophandicapoefening.
  • Terwijl Nelson Agulor zondag terugkeerde na zijn onaangekondigde afwezigheid, was hij maandag beperkt in training. Het lijkt erop dat Agulor niet heeft deelgenomen aan groepsoefeningen.
  • Christian Wilkerson bleef maandag weer bezig, maar had niet hetzelfde succes als op zondag. Het was de tweede dag op rij dat hij de ontvangers leidde in doelpunten in de oefening van het team (7), maar hij slaagde er slechts in twee passen binnen te halen en scoorde twee drops.
  • Kendrick Bourne blijft alles vangen wat op zijn pad komt en het ziet ernaar uit dat hij een constante aanjager zal zijn van de aanvallende reeks van de Patriots. Voor de tweede dag op rij maakte Bourne alle vier zijn goals in de teamtraining.
  • Cornerback D’Angelo Ross verscheen halverwege de training in volle rigs, maar hij keek alleen vanaf de zijlijn toe met zijn helm in de hand. De hoekspeler miste vier rechte passen, maar het lijkt erop dat hij dicht bij een comeback is. Ook middenvelder Garrett Stedham keek voor de tweede dag op rij naar de training.
READ  Zware regenval in delen van Delhi, Ghaziabad, Noida en aangrenzende districten

Dat was het voor het bootcamp-notebook van vandaag. Zorg ervoor dat je volgt Tweet insluiten En Tweet insluiten Op Twitter voor alle bootcamp-updates!

More from Madison Garrett

MLB verplaatst de 2021 All-Star Game vanuit Atlanta vanwege de stemwet in Georgië

Major League Baseball verplaatst zijn All-Star Game 2021 en het concept 2021...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *