WhatsApp heeft een nieuwe set geliefde emoji’s voor Android-bètagebruikers

Unicode-consortium Emoji-update 13.1, dat 217 nieuwe tokens op de officiële wereldwijde lijst brengt, vindt zijn weg naar de eindgebruiker. Ze hebben al veel mensen bereikt op Gboard en iOS, maar nu zullen meer Android-gebruikers er toegang toe hebben – dat wil zeggen, als ze WhatsApp gebruiken.

De berichten-app van Facebook ontwerpt zijn eigen bibliotheek met emoji’s op basis van de federatielijst – voordat je het vraagt, Facebook heeft ook zijn eigen emoji-ontwerp – en brengt 13.1 uit met de 2.21.16.10-bèta van de Android-app, volgens WABetaInfo.

Veel van deze emoji’s zijn gecodeerd als reeksen van reeds bestaande emoji’s – een persoon met een baard die door een timmerman met een breedte van nul aan het vrouwelijke symbool is gebonden, maakt de nieuwe Vrouw met baard-emoji – zodat gebruikers naar eenvoudigere termen kunnen zoeken (bijv.), ” fog” ) om een ​​nieuwe afbeelding op te halen (klinisch “Face in Clouds” genoemd voor elk emojipedia).

Aangezien bètaversies zijn wat ze zijn, is het vermeldenswaard dat WhatsApp nog moet werken aan het toepassen van een huidtintmodifier op de emoji-string ‘Kiss’ en ‘Couple’ waarbij twee mensen voor het hart staan ​​- in feite tussen geslacht en huidskleur, Deze emoji’s vormen het grootste deel van de nieuwe collectie. Gebruikers kunnen de geslachtsgroep aanpassen, maar ze kunnen dit alleen doen met het standaardgeel voor de huid.

Je kunt de bètaversie van WhatsApp v2.21.16.10 downloaden via Mirror-APK.

WhatsApp messenger
WhatsApp messenger
READ  De eerste WWE 2K22-beelden zijn achter de schermen onthuld
Written By
More from Lesley Curry

De verbazingwekkende Super Mario-kunst combineert de woede van Cart en Yoshi Island

Eerder deze week trok Nintendo het gordijn van de laatste helft van...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *