Fleur uw pandemische leven op met de nieuwe AR-dieren van Google

Google's AR-kat.

Google’s AR-kat.
Screenshot: Google

Sinds ik jong was, ben ik altijd een kattenliefhebber geweest (hoewel honden ook lief zijn). Toch staat mijn huidige huisbaas me niet toe om een ​​kat te hebben, dus ik neem genoegen met het volgen van schattige katten op Instagram. Gezien het feit dat ik alleen woon, zijn er tijdens de pandemie vaak momenten geweest waarop ik dacht: “Zou dit niet leuker zijn als er een kat in de buurt was?”

Nou, ik kan misschien nog steeds geen echte kat krijgen, maar Google Zoeken heeft een interessant en cool alternatief gepresenteerd: dieren met augmented reality in 3D. Hoewel de AR-dieren van Google niets nieuws zijn, heeft het ons alles gegeven van Paashazen naar dinosaurussen in het verleden — het heeft onlangs aangekondigd dat het 50 nieuwe dieren zou toevoegen om te ontdekken op zijn zoekmachine. En ja, een kat heeft de snee gemaakt (yay).

In zijn aankondigingsvideo nam Google geen uitgebreide lijst van de nieuwe dieren op, hoewel het wel een paar nieuwe weggaf, zoals de giraf, melkkoe, kat, zebra, varken en chow chow. De mensen bij 9to5Google hebben een uitgebreide lijst van hun ontdekkingen gemaakt en hebben tot dusver 25 van de dieren ontdekt! Hun bevindingen omvatten de beagle, border collie, hamster, nijlpaard, os, rode panda en welsh corgi, hoewel er nog veel meer zijn.

Voor niet-ingewijden zijn de AR-dieren van Google rad omdat je ze met de zoekmachine in je ruimte kunt plaatsen. Je kunt er ook mee pronken met je nieuwe vrienden door foto’s te maken of video’s van ze te maken op je telefoon. Het vinden van de dieren is “relatief” eenvoudig (ik heb blijkbaar vreselijk geluk). Het enige dat u hoeft te doen, is naar het dier in Google zoeken en vervolgens naar beneden op de pagina scrollen totdat u een blok ziet met de optie ‘Bekijk in 3D’. Dit verandert je telefoon in een AR-“projector”, om zo te zeggen, en geeft je een echt model van het dier samen met geluidseffecten. Hiermee kunt u het dier door het huis verplaatsen.

De beste keizerspinguïn ooit.

De beste keizerspinguïn ooit.
Foto: Gizmodo

Tot mijn ergernis lijkt de kat nog niet voor mij te verschijnen. Ik kreeg echter de kans om een ​​ara-papegaai en een dinosaurus in mijn woonkamer te zien. De pinguïn was mijn favoriet, ook al bleef hij pinguïngeluiden maken. Als je nog niet weet waarnaar je moet zoeken in AR, heeft Google een handige pagina opgezet Enige ideeën.

Het is in ieder geval een kans om meer te weten te komen over het dier waarnaar je op zoek bent en thuis iets anders te doen terwijl je veilig blijft. Ik hou van pinguïns, maar ik denk niet dat ik er ooit zo dichtbij zal komen. Laten we nu eens kijken of ik ooit de kat van Google vind.

READ  De beste Cyber ​​Monday Chromebook-deals van 2020
Written By
More from Lesley Curry

MagSafe op iPhone 12: ik had het mis om te twijfelen aan de magnetische oplader van Apple

MagSafe is een opklikbare oplader en hij is geweldig. Maar het is...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *