Flight Simulator 2D is een luchtvaartgame ontworpen voor mobiel, nu verkrijgbaar | Lidwoord

Tsouchlos Brothers heeft Flight Simulator 2D uitgebracht, een complexe luchtvaartgame waarbij de vluchtbesturing en graphics specifiek zijn ontworpen voor smartphones en tablets.

Het is de eerste game in zijn soort die alle belangrijke aspecten van reguliere 3D-vluchtsimulators bevat die je op pc kunt spelen, inclusief echte aerodynamica, een dynamisch weersysteem, wind / windstoten, een dag- en nachtcyclus en systeemstoringen, terwijl je het ook combineert met gemeenschappelijke 2D-elementen zoals prachtige handgetekende kaarten, aangepaste texturen en complexe mechanica.

Er zijn drie vliegmodi inbegrepen om een ​​breed scala aan uitdagingen te bieden. Free flight is een sandbox-ervaring, waarmee je je eigen doelen kunt bepalen en kunt genieten van het rondvliegen in je vliegtuig terwijl je de wereld verkent.

Met luchttransport kunnen passagiers dan bij de vlucht worden betrokken en moet u ze naar hun bestemming vervoeren. Hier is er aanzienlijk meer gewicht op uw vliegtuig, wat betekent dat manoeuvreren veel moeilijker is en u extra voorzichtig moet zijn om stabiel te vliegen als u rekening houdt met het welzijn van de passagiers en vracht aan boord.

Ten slotte is er de Landing Challenge waarmee je perfecte landingen op een vliegveld uitvoert. Je krijgt aan het einde van de vlucht een score op basis van de kwaliteit van je landing, en er worden veel vluchtstatistieken bijgehouden hoe goed je het hebt gedaan. Met al deze verschillende modi zul je zeker iets vinden dat het beste bij je speelstijl past.

Flight Simulator 2D is gemakkelijk te leren, maar moeilijk te beheersen. Als u het zelf wilt uitproberen, kunt u het downloaden van het iOS App Store of Google Play voor Android. Het is een gratis te spelen game met advertenties en in-app-aankopen.

READ  PS Plus-abonnees kunnen Call of Duty: Black Ops 4 nu gratis downloaden

Als je van simulatiegames houdt, wil je misschien onze lijst lezen waar we meer van de beste hebben genoemd om op iOS-apparaten te spelen.

Written By
More from Eda Greene

TutuApp downloaden en gebruiken op uw Android-telefoon

Heb je gehoord van TutuApp? Het zou beter zijn als je dat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *