Steam Autumn Sale is live: duizenden games, bundels en DLC te koop voor Black Friday

Zwarte vrijdag 2020 deals duiken hier en daar al weken op, met grote retailers zoals Doelwit en Beste koop vroege deals uitrollen en Walmart en GameStop eindelijk begonnen met hun officiĆ«le verkoop. Digitale etalages doen ook mee aan de actie. Er is een enorme verkoop van pc-games gaande Fanatiek, en nu is Steam de ring binnengegaan met zijn jaarlijkse herfstuitverkoop. Valve’s versie van een Black Friday-uitverkoop, het deals-evenement ging halverwege de week live en loopt tot 1 december 10.00 uur PT / 13.00 uur ET. Letterlijk duizenden games hebben prijsverlagingen gekregen in de Steam Black Friday-uitverkoop, en er zijn ook verschillende Deluxe Editions, bundels en DLC-packs beschikbaar. We hebben hieronder enkele van onze favorieten verzameld, sommige zo laag als slechts een paar dollar of maar liefst 85% korting.

De Steam Autumn Sale bevat kortingen voor hele franchises, zoals Resident Evil, Metro en Massa-effect. Er zijn ook games in alle genres, inclusief RPG’s zoals Assassin’s Creed Odyssey, horrorspellen zoals Overleven, en zelfs de laatste Beschaving. Als je een aantal 2020-releases wilt inhalen, zou de herfstuitverkoop je ook moeten behandelen met titels als Marvel’s Avengers, Schaatser XL, Rotsachtig, en Necrobarista. Bekijk onze keuzes voor de beste Steam Autumn Sale-speldeals en bekijk hieronder enkele hoogtepunten.

Black Friday 2020 is in volle gang en retailers lanceren deze week hun grootste deals van het jaar. We volgen alle beste Black Friday-speldeals, inclusief de beste Switch-deals, beste PS5 / PS4-deals, en beste Xbox Series X / Xbox One-deals. Als u op zoek bent naar nieuwe hardware of accessoires, hebben we ook elke verkoop doorzocht om de beste gaming-laptop deals, beste gaming-monitor deals, beste tv-deals, en de beste gaming stoel deals. Voor degenen die nog steeds op zoek zijn naar een console van de volgende generatie, volgen we ook PS5 beschikbaarheid en Beschikbaarheid Xbox Series X, inclusief Black Friday-bevoorrading op Walmart en GameStop.

  • Beste Black Friday-gamingdeals (Switch, PS4, PS5 en Xbox One / Series X)
  • Black Friday 2020-deals en advertenties bij Walmart, Target, Best Buy en meer
  • Black Friday-advertentiescans 2020: de beste deals bij Walmart, Target en meer
  • Nieuwste Walmart PS5, Xbox Series X-voorraad wordt binnen 2 minuten verkocht
  • GameStop zal PS5, Xbox Series X aanvullen in winkels op Black Friday 2020
  • Beste Nintendo Switch-deals voor Black Friday 2020: games, consolebundel en meer
  • Beste Black Friday 2020 PS5- en PS4-deals: games, PS Plus en meer
  • Beste Black Friday-deals voor Xbox Series X en Xbox One 2020
READ  GdS: Milan-spelersbeoordelingen van Red Star

More from Madison Garrett

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *