Floppy Knights komt eind mei naar Xbox en pc

|

Indie-ontwikkelaar en uitgever Rose City Games heeft hun volgende game onthuld, Floppy NightsHet is ingesteld voor pc en Xbox eind mei. Als je deze game nog niet hebt gezien, hij is al een paar jaar in de maak met de vroege onthulling in 2020. Dit is een turn-based tactische titel die de elementen van deckbuilding en kaartstrategie combineert met een geweldig verhaal gecentreerd rond een jonge avonturier met een voorliefde voor mechanica. Je wordt ondergedompeld in deze levendige fantasiewereld waar de krachten van oude technologie en magie zijn gecombineerd om jou en je metgezellen tot de beste vechters van het land te maken. Je gebruikt deze vaardigheden om vijanden te bestrijden, je uitrusting te upgraden, dingen te maken om het avontuur gemakkelijker te maken en degenen die de wereld tot een onveilige plek hebben gemaakt, te frustreren. Je kunt de nieuwste trailer voor de game hieronder bekijken, aangezien deze op 24 mei 2022 wordt uitgebracht.

Krediet: City of Roses-spellen

Ga op avontuur als Phoebe, een briljante jonge programmeur en haar machtige uitvindingen – Floppy Nights. Met diskettes die zijn veranderd in tastbare projecties van planten, monsters en andere verzamelbare vechtwezens (en haar slimme elektronische arm Carlton natuurlijk), moet Phoebe lokale boeren helpen, voorkomen dat een vulkaan een wetenschapsbeurs uitstelt, de wereld redden van een robot invasie, en, nou ja, een lokale held worden. Mix en match kaarten om krachtige kaartspellen te maken en versla de hooligans die haar geboorteplaats terroriseren in spannende turn-based gevechten.

Een nieuwe kijk op twee bekende soorten! Leid je ridders naar de overwinning over het slagveld met behulp van de decks die je zorgvuldig hebt gemaakt. Spring in een fantasieland met handgetekende afbeeldingen van Marlowe Dobbe (Dicey Dungeons), met weelderige vegetatie, verraderlijke vulkanen, ijsgrotten en mistige bossen. Elke eenheid heeft een unieke gameplay en de mogelijkheid om tijdens gevechten speciale kaarten te maken, waardoor eindeloze mogelijkheden ontstaan.

Gepost in: Games, indiegames, videogames | Gelabeld: Floppy Knights, indiegames, rozenstadspellen

heb je hiervan genoten? Graag delen op sociale media!

READ  Er is nog steeds 'geen plan' om van Rainbow Six Siege een gratis game te maken
Written By
More from Max Mcgee
Spelrecensie direct gebombardeerd op Steam nadat cryptobedrijf het heeft gekocht
Autobattler-spelers gratis om te spelen vechtverhaal Ze eisten plotseling dat het op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *