Hades is momenteel de hoogst gewaardeerde game voor consoles van de huidige generatie • Eurogamer.net

Hades is momenteel de best beoordeelde PS5- en Xbox Series X-game op Metacritic.

Hoewel de indie-roguelike-game vorige week alleen werd uitgebracht voor consoles van de huidige generatie, heeft het elke concurrent die op nieuwe consoles is uitgebracht sinds het debuteerde in 2020 overtroffen, wat leidde tot de hoogste totale score op Metacritic of 94 op Xbox Series X. En 93 op PS5.

Met honderden titels die tot nu toe zijn uitgebracht op PS5 en Xbox Series X, is dit een geweldige prestatie, niet in de laatste plaats omdat Hades voor de eerste een hogere score heeft dan games als Demon’s Souls (92) en Borderlands 3 (91). Op de Xbox daarentegen stond het bovenaan Ori and the Will of the Wisps (92) en Microsoft Flight Simulator (90) (bedankt, Gedraaide Voxel).

Interessant genoeg is het niet de best beoordeelde game op de Nintendo Switch of pc. Voor de laatste gaat die eer naar Disco Elysium: The Final Cut (97), en op de Nintendo Switch is het The House in Fata Morgana – Dreams of the Revenants Edition (98) die nog steeds voorop loopt. De hel is Vijfde Achter The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Odyssey en Divinity: Original Sin II: Definitive Edition.

Hades werd eerder in september vorig jaar gelanceerd voor pc en de Nintendo Switch en werd zeer positief ontvangen, kreeg de hoogste score van Eurogamer in onze Hades-recensie en werd uiteindelijk Game of the Year voor 2020.

READ  De winter komt naar Crusader Kings 3 als eerste details van de 1.3 correctiedaling
Written By
More from Max Mcgee

Het eigen Covid-vaccin van India: Bharat Biotech en ICMR lanceren Covaxin op 15 augustus

Het eigen coronavirusvaccin van India wordt op 15 augustus 2020 gelanceerd nadat...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *