Fog Mask is nu beschikbaar op Xbox Series X.

Hij was Het beste van vorig jaar Toen we Mask of Mists zijn magische deuren op Xbox One, PS4 en Nintendo Switch zagen openen, waardoor spelers de kans kregen om door een reeks puzzels te werken in de hoop de onderliggende magische mysteries te begrijpen. Dezelfde game wordt nu echter geüpgraded met een verbeterde versie op Xbox Series X | S en PS5.

Nu beschikbaar voor aankoop en download op Xbox Series X | S en PS5, Mask of Mists neemt wat al op oude consoles is gevallen en duwt het naar een nieuwe wereld; Eentje vol upgrades en visueel genot. We hopen dat tenminste te krijgen, en eerlijk gezegd is de informatie over wat er is een beetje slordig in detail.

Wat we wel weten is dat dit hetzelfde verhaal vertelt als de vorige. Een first-person avonturenspel waarmee je kunt werken in een wereld vol magie en geheimen, waarin je een huurling speelt die één missie heeft gekregen: zoeken naar een vermiste persoon.

Het probleem is dat je je een weg moet banen langs de wezens van de afgrond om dit te doen, en ze te bestrijden zoals je wilt. Met puzzels om op te lossen, drankjes om van te genieten en doorgangen tussen werelden om te ontgrendelen, zou er genoeg moeten zijn om in je op te nemen. Of het genoeg upgrade heeft voor Xbox Series X | De volgende generatie S/PS5 om ervoor te zorgen dat het mistmasker nu een haalbare mogelijkheid is, is een andere zaak, Eerlijk gezegd hebben we het de eerste keer niet veel verkocht.

READ  Met je kat praten, kan dat? - TechGirl

De belangrijkste kenmerken zijn onder meer:

  • – Ontdek oude ruïnes, mysterieuze grotten en verlaten huizen.
  • – Vecht met magische wezens. – Verzamel items en gebruik ze om puzzels op te lossen.
  • – Maak alchemistische drankjes van de magische planten die je hebt gevonden;
  • – Open de doorgang tussen de twee werelden en vind het legendarische artefact!

Maar goed, de geneugten van de volgende generatie zijn hier om ons opnieuw te verleiden. Het is ook leuk dat degenen die de game eerder op de oude generatie hebben gekocht, een soort korting kunnen krijgen bij het upgraden, hoewel de korting van 50% is voor Xbox One-bezitters die willen upgraden naar Series X | S is lang niet zo slim als volledige betaling.

Als je besluit om Mask of Mists te kopen, zul je een bestand vinden Xbox winkle Meer dan blij om de download te bieden die u nodig hebt. Je moet £ 12,49 betalen om het voorrecht te krijgen.

Spelbeschrijving:

Mask of Mists is een first-person actie- en avonturenspel waarin je jezelf onderdompelt in het verkennen van een wereld vol magie en geheimen! In dit spel ben je een huurling wiens missie het is om een ​​vermiste persoon te zoeken. Een van de Archmages van de academie verbrak het contact tijdens het verkennen van de diepten van het beschadigde gebied. Dit gebied was ooit onderhevig aan een enorme hoeveelheid magie, en nu is het gevuld met afgrond wezens. Volg het spoor van de verloren boog en begin aan een avontuur vol magie en gevaar!

READ  Hier leest u hoe u Instagram-video's kunt downloaden en opslaan
More from Madison Garrett

Nieuwe bankmalware richt zich op Android-telefoons

Een nieuwe Android-malware steelt gegevens voor mobiel bankieren en heeft al duizenden...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *