Top 10 meest gedownloade tv-series van 2020

In 2020 is er veel gedownload, vooral The Mandalorian, volgens de top 10 meest gedownloade tv-series.

Dit jaar was streaming ongetwijfeld populairder dan ooit, dus waarschijnlijk ook om te downloaden. Daarom dankzij TorrentFreak vandaag de top 10 meest gedownloade tv-series van 2020. Er is ook een mooie conclusie te trekken uit de lijst, dus laten we beginnen!

Top 10 meest gedownloade tv-series 2020

In 2020 zagen we weer veel geweldige tv-series. Vooral sciencefiction is erg populair. Op 1 staat het Star Wars-epos The Mandalorian van Disney +. Westworld, Star Trek: Picard, Rick & Morty, The Flash en Arrow sieren ook de top 10. Alle shows die op de een of andere manier sci-fi invloeden hebben.

Maar uit de cijfers valt nog een mooie conclusie te trekken. De top 3 van meest gedownloade tv-series in 2020 is er geen van Netflix. De Mandalorian, De jongens en Westworld zijn van respectievelijk Disney +, Amazon en HBO.

Hieruit zou je kunnen interpreteren dat de overgrote meerderheid van de serie-enthousiastelingen een Netflix-account heeft. Een torrent wordt vervolgens gezocht naar de niet-Netflix-snacks. Dat zou overeenkomen met de abonneenummers van alle streamingdiensten. En nu letterlijk elk klein productiebedrijf straks een eigen streamingdienst heeft, zul je zien dat downloaden langzaam maar zeker weer populairder wordt.

Er is nog een ding dat opvalt aan de lijst, hoewel dat een trend is die we in de video-entertainmentindustrie zien. Met uitzondering van The Outsiders, maakt letterlijk elke show op de lijst deel uit van een franchise en gaat het over het zoveelste seizoen in de serie. Of in het geval van Star Trek: Picard bijvoorbeeld, een spin-off van een gevestigde en geliefde paraplufranchise.

READ  IOS14: Dit zijn de belangrijkste nieuwe functies - Radar

Bekijk de volledige top 10 van meest gedownloade tv-series van 2020 (via TorrentFreak) hieronder:

  1. The Mandalorian (Disney +)
  2. The Boys (Amazone)
  3. Westworld (HBO)
  4. Vikingen (Netflix)
  5. Star Trek: Picard (Amazone)
  6. Rick en Morty (Netflix)
  7. The Walking Dead (nu op Netflix)
  8. The Outsider (HBO)
  9. Pijl (Netflix)
  10. The Flash (Netflix)

More from Madison Garrett

Recensie: Mario Kart Live: Home Circuit

De nieuwe generatie staat voor de deur, maar Nintendo geeft er niet...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *